Napotkani koledzy
napotkani...
Olkusz, Orzeszkowej, prawie osiemnasta...
Taka mała mieścina, dzień w dzień osiemdziesiątka mnie mija
Już praktycznie nie patrze kto jest w środku, patrze czy wlepe ma na swym złotku.
Idę do matuli patrze... a tu bordo kombi... Z WLEPĄ pupę swą smukłą kuli
Fura BODYGARDA jakiegoś...
Czyż byśmy sie znali z banku kolego...??
Taka mała mieścina, dzień w dzień osiemdziesiątka mnie mija
Już praktycznie nie patrze kto jest w środku, patrze czy wlepe ma na swym złotku.
Idę do matuli patrze... a tu bordo kombi... Z WLEPĄ pupę swą smukłą kuli
Fura BODYGARDA jakiegoś...
Czyż byśmy sie znali z banku kolego...??
kula_sc to się teraz wykulało :mrgreen: hihihi (żartuje)
też mi się wydawało że widuje na osiedlu audika z wlepą tylko nie zdążyłam się rejestracji przyjrzeć........... czarna i chyba była SO - tak??
kolego masz ochrzantus, skoro widziałeś auto to trza było zatitać, bo skoro auto stoi to ja musiałam być doma i byłby już mini zlocik zaliczony <ok> zwołałoby się Qzi-ego i impra na całego <urodziny>
też mi się wydawało że widuje na osiedlu audika z wlepą tylko nie zdążyłam się rejestracji przyjrzeć........... czarna i chyba była SO - tak??
kolego masz ochrzantus, skoro widziałeś auto to trza było zatitać, bo skoro auto stoi to ja musiałam być doma i byłby już mini zlocik zaliczony <ok> zwołałoby się Qzi-ego i impra na całego <urodziny>
- michael80b3
- Forum Audi 80

Wczoraj godzina 8:40 Warszawa, turkusowe B3 z białą wlepą na rejestracjach WCI widziane na skrzyżowaniu ulic Okopowej i Żytniej w Warszawie. Stałeś w korku na środkowym pasie.
Dzisiaj godzina 7:45, Czerwony sedan B4 na rejestracjach chyba WN lub WE dokładnie nie widziałem, z białą wlepą widziany na skrzyżowaniu ulic Okopowej i Stawki w Warszawie. Jechałeś w strone ronda "Radosława"
No to przyznawać się kto to
Dzisiaj godzina 7:45, Czerwony sedan B4 na rejestracjach chyba WN lub WE dokładnie nie widziałem, z białą wlepą widziany na skrzyżowaniu ulic Okopowej i Stawki w Warszawie. Jechałeś w strone ronda "Radosława"
No to przyznawać się kto to