To ja w takim razie mam tzw. "krótkie". Mam takie od od regulacji świateł, zresztą widać to na zdjęciu, bo jeden jest przełącznik wstawiony Tylko gdzie mam szukać kostki-gniazda żebym mógł włożyć taki przekaźnik :?: (Czy to są te zaznaczone na zdjęciu?). W sklepie będą wiedzieli jeśli im powiem że: potrzebuje przekaźniki do podgrzewania foteli do Audi? Czy ma przekaźnik jakąś specyfikację :?: (nie znam się kompletnie na tym :oops: )
Z góry dzięki
POZDRAWIAM
[ALL] Elementy foteli podgrzewanych
Dzięki wielkie Ale niestety ja mam tylko jedno miejscsce żeby podłączyć przekaźnik, bo 2 kostka nie ma doporowadzonych kabli (ma jakgdyby zaślepione wejścia) Wczoraj byłem w sklepie z częściami elektrycznymi do samochodów, i nie mają takich, a numery w/w im nic nie mówią :shock: , chyba, że laiki z nich są
Ta jedna kostka może odpowiadać za oby dwa fotele :?: :!:
Ta jedna kostka może odpowiadać za oby dwa fotele :?: :!:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Zapomniałeś o "plusie po stacyjce". Mam długie regulatory i z wiązki wychodzą trzy kable. Plus, masa oraz plus po stacyjce.Audi Sport pisze:Sensory temp są wbudowane w matach. Jeśli masz przełączniki tzw. "długie" z przekaźnikami w przełącznikach to musisz tylko doprowadzić + od skrzynki bezpieczników i dać masę do nadwozia.