A wracając do tematu, dzwoniłem do serwisu Audi i jak poprosilem czy jest możliwość sprawdzenia historii mojego auta to kazali podjechać mi osobiście bo trzeba uiścić opłatę
[All] Jak sprawdzić auto, jego przeglądy w niemczech
- Kokolino
 - Forum Audi 80

- Imię: Radomir
 - Model: Audi 80 B4
 - Nadwozie: Avant
 - Silnik: 2.0 ABK
 - Kontakt:

<nono>  <nono>  <nono> percevalle, trepek, czy ten temat nie jest aby o sprawdzaniu auta ? Bo jak czytam wasze posty to zdaje mi sie że jestem na na jakimś portalu randkowym. Starczy juz z tym spamem.
A wracając do tematu, dzwoniłem do serwisu Audi i jak poprosilem czy jest możliwość sprawdzenia historii mojego auta to kazali podjechać mi osobiście bo trzeba uiścić opłatę
  a słyszałem że jest to bezpłatne.

Z tego co się orientuję, to bezpłatne jest wtedy jak masz książkę serwisową i dzwonisz do ASO, z którego jest pieczątka przy danym przeglądzie żeby potwierdzić widniejące tam dane i oni Ci tylko mówią tak czy nie.kokolino1 pisze:dzwoniłem do serwisu Audi i jak poprosilem czy jest możliwość sprawdzenia historii mojego auta to kazali podjechać mi osobiście bo trzeba uiścić opłatęa słyszałem że jest to bezpłatne.
Natomiast jeśli nie znasz historii auta (nie masz książki serwisowej), a chcesz ją poznać (żeby Ci powiedzieli co było robione, gdzie i kiedy), to już niestety trzeba zapłacić.
- Hołowczyc20
 - Audi 80 Klub

- 

wojtek1308
 - Forum Audi 80

:shock: Nie Sugerujcie sie Ksiązkami Serwisowymi kupicie na pierwszej lepszej aukcji na allegro a pieczątki sami sobie zrobicie i wbijecieTasiorsky pisze:Wiesz kolego moim zdaniem jedyne na czym możesz polegać to książka serwisowa autka którą powinieneś dostać wraz z kupionym samochodem, ja taka dostałem i tam jest napisane w podobnych odstępach czasu ze była serwisowana przy danej ilości kilometrów.