[Coupe] Silniczek szyby lewej przedniej
[Coupe] Silniczek szyby lewej przedniej
Niedawno w mojej B3 padł silniczek od szyby kierowcy i mam takie pytanie, czy silniczek od Audi sedan będzie taki sam jak co Coupe. Wybaczcie pytanie, ale wolałbym się upewnić przed zakupem :->
No to wspolczuje chlopaki w poszukiwaniu ciezko znalesc ja tez mialam padniety od strony kierowcy ale przelozylam z rozbitka a druga strona juz sie sprzedala i to za tanie pieniadze A tak mysle kolego "Gibon" ze mozesz rozebrac w sumie i moze uda sie naprawic jak linka jest cala moze wyrobilo sie te plastikowe kolko co nawija sie na nie linka. To wtedy doraznie mozesz srubokretem poglebic tor zwiania linki i moze pomoze <ok>
macie problem z silniczkiem i linkami.... hmmm. jak masz silniczek sprawny.. Ja jeszcze jeden posiadam na lewa strone... zakupujesz linki od manualnej szyby i podmieniasz... czyli te linki zakladasz do silniczka... wszystko pasi.. Kolega w ten sposob zrbil sobie elektryke w coupe... potrzebowal tylko silniczkow...
padnieta jest cala lewa strona- przod bo jest ytarta linka a tył bo jest najprawopodobniej silniczek spalony, czyli mowicie ze jak silniczek dobry to wystarczy linki podmienic? ale widzialem ze ten caly mechanizm od cabrio jest calkiem inny niz w sedanie czy avancie, tam linki sa chyba dluzsze, porzynajmniej tak mi sie wydaje...