Witam, moj poprzedni temat zostal usuniety, zle chyba sformuowalem i zostalem odeslany do szukajki ale niestety nie znalazlem nic zadawalajacego mnie w pelni.
Chce zalozyc gaz do mojego audi, warto czy nie? bo opinie sa rozne i w koncu sam nie wiem. Duzo jezdze i spalanie jest wysokie ale nie chce tez wpakowac sie w bagno i wykladac pieniedzy na naprawy, dodam ze jest to automat 140koni. (Mam nadzieje ze temat jest juz dobrze zalozony i nie zostanie usuniety )
[B4 2.0 E , 92r. ACE] instalacja gazowa
Ja osobiscie bym nie zakladal jesli chcesz miec tanio to kup tico z gazem a tak serjo to jesli gazownik fachowy to bedzie wiedzial co do tego wsadzic jednak problemy sie pojawiaja i czesto nie ma kto sie tym fachowo zajac mechaniczny wtrysk nie lubi gazu ja w swojej compi mam gaz II generacji jednak wiecej na bezynie robie kilometrow bo mam nie daleko do pracy czasem nawet temperatura nie wyniesie 50 stopni i na gazie lipnie chodzi taki urok II generacji mnie spalanie az tak nie boli po kieszeni dlatego czasem jak mi 14L na 100 kilometrow spali to nie placze heheheeheee pozdrawiam