Spot przeniesiony z 4-go na 18-go października, ponieważ ta data bardziej większości odpowiada, co do organizacji to bardziej liczcie w tym wypadku na Tomiko, ponieważ mnie może nie być w tym czasie w Polsce i niestety opuszczę spota. :roll:
Dojazd na miejsce spotkania, na godzinę 15:00 18 października 2009r.:
Listę chętnych poprowadzi może Tomek dla bieżącej jej aktualizacji.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2009, 18:56 przez DAN 80, łącznie zmieniany 8 razy.
rafałsz pisze:panowie nie za wczesnie? moze bardziej w srodku października np 18?
Kwestia dogadania się, niech się reszta wypowie kiedy komu pasuje, mnie osobiście pasuje 4-go po potem zaczynam prace jako kierowca na tirze więc trafić z datą spotu akurat jak będę na miejscu będzie ciężko. <ok>
no witam ja dopiero wczoraj wieczorkiem przyjechałem do POLSKI tak więc jak najbardziej się piszę na najbliższego spota, termin mi jak najbardziej odpowiada 8-) mam nadzieję że spot wypali. Pozdrawiam <ok>
drajwer pisze:mam nadzieję że spot wypali. Pozdrawiam <ok>
Dodałem do listy i również mam taką nadzieję że się dużo osób zmorze do przyjechania, ostatnie jako tako ciepłe dni w sumie, w zimie się nie będzie chciało już jeździć nigdzie.
DAN 80 pisze:Dobra, na razie większość jest za 18tym więc może by tak przenieść spota żeby znów siana nie było że się zjadą 3 Audicę na krzyż... :roll: