[Typ89 R5] 2.5 R5 07K + skrzynia 0B4 40/60 6G Projekt...
- Audi Sport
- Forum Audi 80
No powiem tak. Szukałem stukowca do mojej, i szukałem też klimy a że ja to fundowałem miałem mały budżet więc trzeba było czekać na okazję. Spytam się gościa też czy ma klimę a on gada, że ma i ja oczywiście pytam się za ile a on mi powiedział że za (poszło na PW) ja się pytam czy kompletna i sprawna a on że kompletna jest tylko nie była używana pół roku to ją wziąłem i po tygodniu brałem się z ojcem za montaż. Klimę z b3 można znaleźć ale ciężko jest jedynie od 90 ale musiał być kombinować łapę sprężarki, łapę silnika tą na przód, rurki i chłodnicę więc lepiej szukać kogoś kto się nie zna na cenach części i ma b4 na części z silnikiem ABK lub ABT. Ja już znalazłem następną okazję do el. szybek i oczywiście skorzystałem.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Jakby dostała z jakiegoś kamienia na maskę albo jakaś sarna rozwaliła zderzak itp. to namówił bym ojca na powrót do ori b3 i te lampki co KLAKSON, masz i je na czarno prysnąć. To był by lux Widziałem kogoś na forum z takimi czarnymi lampkami jednak nie mogę sobie przypomnieć nicku ;/
PS. Komentować, doradzać, krytykować, bo temat zardzewiał jak Opel Kadet.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Audi Sport pisze:Jakby dostała z jakiegoś kamienia na maskę albo jakaś sarna rozwaliła zderzak itp. to namówił bym ojca na powrót do ori b3 i te lampki co KLAKSON, masz i je na czarno prysnąć. To był by lux Widziałem kogoś na forum z takimi czarnymi lampkami jednak nie mogę sobie przypomnieć nicku ;/
To tak czarne lampki ma kolega Dziki ale jak trafisz gdzie kolwiek takie to szacunek.
Druga sprawa Opel Kadett pisze się przez 2 T i jedyny jego minus że rdzewiał bardziej próchniały Astry z tego co pamiętam.
Trzecia sprawa Audica fajna nieźle modzona fajnie że wzbogacacie wyposażenie klima, wspoma. Ale przydało by się Alu zawsze dodaje odrobinę wdzięku.
No i sprawa ostatnia to 5 lub 7 ale chyba bardziej 7 <:P>
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Dzięki za dobre słowa. Alu jest oczywiście ale czeka na wiosnę, bo zimówki teraz mam na stalowych. Mam czas za odnowienie ich więc na wiosnę powinny być na nowych kapciach i świecące jak psu jajca na wiosnę.Zayebatsu pisze:Trzecia sprawa Audica fajna nieźle modzona fajnie że wzbogacacie wyposażenie klima, wspoma. Ale przydało by się Alu zawsze dodaje odrobinę wdzięku.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Nowy miesiąc !!! Nowe zmiany !!!
W nowym miesiącu nowe mody. Doszła niespotykana dokładka popielniczki tylniej od wersji USA <mikolaj> <rotfl> Wielkie podziękowania dla kolegi Dziki <ok>
Doszedł też oryginalny emblemacik od wersji SPORT Edition <oki>
PS. Nie długo zagości AC/BC i znów podziękowania dla kolegi Dziki za możliwość zakupu u niego przycisku do BC, który jest rzadkością <lol> Jeszcze parę rzeczy zawita do Audiczki ale niech to na razie zostanie w tajemnicy.
Doszedł też oryginalny emblemacik od wersji SPORT Edition <oki>
PS. Nie długo zagości AC/BC i znów podziękowania dla kolegi Dziki za możliwość zakupu u niego przycisku do BC, który jest rzadkością <lol> Jeszcze parę rzeczy zawita do Audiczki ale niech to na razie zostanie w tajemnicy.