Moje scorpio.
Moje scorpio.
Witam, przedstawiam wam mojego scorpiona, auto tymczasowe bo audi sprzedane jak dobrze pójdzie to za miesiąc będzie znowu marka audi z dużym silnikiem . Scorpio ma 207 koni ,24v, wersja Ghia , full opcja. Chodzi super , bez problemu osiąga 200/h, ale oczywiście tylko w formie testu to robiłem :!:
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2009, 21:02 przez darioj1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Pewnie na niemieckiej autostradziedarioj1 pisze: bez problemu osiąga 200/h, ale oczywiście tylko w formie testu to robiłem
Ale wypasu tylko pozazdrościć... Masz elektrycznie regulowane fotele? Bo kumpel miał Scorpio tylko poprzedniej generacji to chyba nawet tylne fotele miał w elektryce, czy jakoś tak
Te 200 zrobiłem na naszej polskiej drodze , a fotele regulowane przednie i podgrzewane razem z lusterkami.Jest też pamięć fotela kierowcy na trzy osoby z przycisku lub na piloty+ lusterka. Sam nie wiem czy to boa czy bob , bo auto mam od dwóch miesięcy, zdążyłem już poczuć że to ford , zakupiłem pasek na wszelkie pompy bo tu idzie jeden długi na wszystko + drugi na klimę . Kupiłem też tuleje met-gumowe na tylnie amorki i kosztowały mnie 160 zł :cry: . Rdza też się pokazuje miejscami.Ale wrażenia z jazdy są naprawdę niezłe.Jest też kontrola trakcji i zmieniarka na 6 płyt w bagażniku , a radio sterowane pod kierownicą z lewej strony tak jak kierunkowskazy
powiem tak, jesli masz naprawde te 207km to wez to sprzedaj bo nie wiem czy wiesz ze do tych silnikow czesci nie ma!!! nawet w aso napedzanie pompy oleju to jakis naćpany inzynier wymyslil chyba, jest to totalna porazka chyba ze to boa 194km to juz lepiej i silnik zywotniejszy i czesci sa co prawda drogie ale sa a tak poza tym to gratuluje auta wieloryby bardzo wygodne sa i przyjemnie sie jezdzi pzdr