[All] Lampy tylne - Us/Japan
- siwusek216
- Forum Audi 80
- rajdowiec86
- Forum Audi 80
Jezu jak czytam to mnie krew zalewa <dynamit>
przeciez pisze jak w morde strzelil ze nie pasuja lampy zamiennie avant-sedan-cabrio, kazdy z tych samochodow ma inny ksztalt lamp i ich wielkosc, natomiast jesli chodzi o oswietlenie tablicy to pomiedzy europa-usa nie rozni sie niczym.
meir, troche drogo, trzeba było kupowac jak Euro było po 3zl :lol:
przeciez pisze jak w morde strzelil ze nie pasuja lampy zamiennie avant-sedan-cabrio, kazdy z tych samochodow ma inny ksztalt lamp i ich wielkosc, natomiast jesli chodzi o oswietlenie tablicy to pomiedzy europa-usa nie rozni sie niczym.
meir, troche drogo, trzeba było kupowac jak Euro było po 3zl :lol:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
kolego Słonik, szkoda ze nie napisales swoich blyskotliwych mysli na poczatku gdy temat byl rozwijany, teraz to juz wszyscy tu wiemy ze nie pasuja, wiec nie wiem po co ta unioslosc... co do oswietlenia to dzieki za informacje lecz watpie czy aby masz pewnosc ze akurat tak samo wyglada sprawa w cabrio? a meir'u nie kupil tylko pytal i wcale to nie jest drogo jak na taka dostepnosc tej czesci do cabrio
PS: sory ale strasznie mnie wkurzyles tym postem, nic nie wniosles tylko pokrytykowales czyjes watpliwosci i pytania... mysle ze to troche nie wypada takiemu doswiadczonemu userowi jak Ty
PS: sory ale strasznie mnie wkurzyles tym postem, nic nie wniosles tylko pokrytykowales czyjes watpliwosci i pytania... mysle ze to troche nie wypada takiemu doswiadczonemu userowi jak Ty
[b4] Lampy tylne - sedan usa/japan
Witam !
Proszę o pomoc...chciałbym kupić lampy tył (szerokie) + blende (tą małą ) pochodzącą z wersji USA.
Z góry dziękuje
Proszę o pomoc...chciałbym kupić lampy tył (szerokie) + blende (tą małą ) pochodzącą z wersji USA.
Z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony 10 mar 2010, 09:28 przez Brayan, łącznie zmieniany 2 razy.
Zle sprecyzował przepraszam. Szukam czegos takiego do sedana b4
http://img29.imageshack.us/i/p2707092018.jpg/
PS: Myślę że kolega z klubu się nie obrazi za pokazanie jego auta.
http://img29.imageshack.us/i/p2707092018.jpg/
PS: Myślę że kolega z klubu się nie obrazi za pokazanie jego auta.