Opel Vectra B 2001 2.0 DTi + chip ! nowe foto str 1 21.12.10
- bieniek1984
- Forum Audi 80
Powiem wam ze przedliftowe to moze i rdzewieją a tu kolega ma po lifcie więc nie będzie az tak zle. Silnik jak najbardziej ok to tego samochodu a fakt że z pompą jest lipa to już wszyscy wiedzą ale co jak co auto duże i fajne. Mój kolega ma Vectre 96 z najlepszym jaki był tam silnik czylu 1,7 tds isuzu może i zero dyamiki ale za to nie się z nim nie dzieje. A wiadomo że rdza już robi swoje
Tak słyszałem że bardzo dobre silnikibieniek1984 pisze:najlepszym jaki był tam silnik czylu 1,7 tds isuzu może i zero dyamiki ale za to nie się z nim nie dzieje.
Narazie brak objawów korozjiPowiem wam ze przedliftowe to moze i rdzewieją a tu kolega ma po lifcie więc nie będzie az tak zle.
no gdzieś przy 180 tyś siadajabieniek1984 pisze:Silnik jak najbardziej ok to tego samochodu a fakt że z pompą jest
Ladna vectra i fajny silnik niestety zasmuce cie chip tylko w holandii lub belgi zreszta kazdy ci powie ze z tym silnikiem nic sie nie robi nalezy tylko lac paliwo i jezdzic nic nie grzebac.
jedynie proponuje wyczyscic kolektor dolotowy i zawor egr.
znam ten silniczek bardzo dobrze mam juz drugiego saaba 9-3 2.2tid i zrobione na kazdym okolo 250tys.
pozdrawiam
jedynie proponuje wyczyscic kolektor dolotowy i zawor egr.
znam ten silniczek bardzo dobrze mam juz drugiego saaba 9-3 2.2tid i zrobione na kazdym okolo 250tys.
pozdrawiam
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak narazie jest dobrze progi blotniki jak nowkipawelrybak15 pisze:Jak można zamienić Audi na żłopla :mrgreen:
Jak wszyscy wiedzą, jestem chyba największym antyfanem Opla w całym PKA80, ale ta Vectra wygląda nawet znośnie, plus że to Diesel, ciekaw jestem po jakim czasie zacznie wychodzić na niej korozja :mrgreen:
ale kolo przedniej szybki zrobil sie bombel po zimie sie zrobi