[All] Lampy tylne - Us/Japan
koledzy a z tej audi lampy przypasują ??
http://www.allegro.pl/item753144096.html
http://www.allegro.pl/item753144096.html
hehe moja aukcja.... a teraz rzuce wam niedowiarkow kij w mrowisko...
W weekend spotkalem sie z Wyskiem... i zakladalismy te lampy do jego cabrio
Na szerokosc na dlugosc na wysokosc... pasuje lampy z C4 do cabrio... jedynie musielibysmy troche w klapie rozwiercic jedna gorna dziurke o ok 3 mm... i Wysio mialby USA...
W nastepny weekend mamy zamiar do cabrio przymierzyc blende z 90 B3... i jak bedzie taka sama jak ori cabrio, to wasze wszystkie teorie... podważe wlasnie praktyka.
W weekend spotkalem sie z Wyskiem... i zakladalismy te lampy do jego cabrio
Na szerokosc na dlugosc na wysokosc... pasuje lampy z C4 do cabrio... jedynie musielibysmy troche w klapie rozwiercic jedna gorna dziurke o ok 3 mm... i Wysio mialby USA...
W nastepny weekend mamy zamiar do cabrio przymierzyc blende z 90 B3... i jak bedzie taka sama jak ori cabrio, to wasze wszystkie teorie... podważe wlasnie praktyka.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
tak bo w sumie laminat z nowego a4 tez da sie dokupic ale trzeba tam dociac tu dociac... a ma byc orginal... wiem ze moze wyjechalem fest poza materie, ale jezeli nasze prace maja sie rozbijac o rozwiertywanie klapy bagaznika to moze od razu zacznijmy montowac tam tez spojlery ala'american style tuning of country ;]
Ludziki wlasne podejda...
Bo ja nie gadam i nie fantazjuje tylko mowie jak jest bo sam sprawdzilem... Mowicie ze ameryki nie odkrylem... A sami idziecie w zaparte ze sie nie da... Tu chodzi wam o handel a nie o pomoc ludziom z Forum... Blende z 90 kupisz za 200 pln a do cabrio za 500 pln... A to jest ta sama blenda..
Teraz US/Japan specjalnie do odpowiednigo modelu... Ale po co , skoro pasuje zamiennie od B3 do B4 to sa te same swiatla.. mowie to o wewnetrznych, zeby zaraz ktos nie mowil mi o tych naroznych... I najlepsze ze z C4 pasuje do B4 audi 80...powtarzam ja to sprawdzilem wiec stwierdzam fakty a nie snuje domysly... pasuje.. a to ze trzeba rezac.. to jest male rezanko a masz cos co inni beda szukac do konca zycia bo ktos z forum powie ze sie nie da z innego... HAHA
mocowanie zamka wlasnie pasowalo... idealnie na dziurki... napisalem ze trzeba tylko jedna dziurke na gorze powiekszyc i tyle gorna najbardziej na zewnatrz...
Robcie jak chcecie... Ja sprawdzilem sam a nie snuje domyslow..
i wiem ze sie da
Bo ja nie gadam i nie fantazjuje tylko mowie jak jest bo sam sprawdzilem... Mowicie ze ameryki nie odkrylem... A sami idziecie w zaparte ze sie nie da... Tu chodzi wam o handel a nie o pomoc ludziom z Forum... Blende z 90 kupisz za 200 pln a do cabrio za 500 pln... A to jest ta sama blenda..
Teraz US/Japan specjalnie do odpowiednigo modelu... Ale po co , skoro pasuje zamiennie od B3 do B4 to sa te same swiatla.. mowie to o wewnetrznych, zeby zaraz ktos nie mowil mi o tych naroznych... I najlepsze ze z C4 pasuje do B4 audi 80...powtarzam ja to sprawdzilem wiec stwierdzam fakty a nie snuje domysly... pasuje.. a to ze trzeba rezac.. to jest male rezanko a masz cos co inni beda szukac do konca zycia bo ktos z forum powie ze sie nie da z innego... HAHA
mocowanie zamka wlasnie pasowalo... idealnie na dziurki... napisalem ze trzeba tylko jedna dziurke na gorze powiekszyc i tyle gorna najbardziej na zewnatrz...
i wiem ze sie da
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
nie no spoko rozumiemy ze to sprawdziles... a mozesz pokazac jak to wygladalo na cabrio? dokladnie chodzi mi o zdjecie z profilu, bo tak sie sklada ze cabrio ma jednak troche uwypuklona cala tylna klape i moze to za bardzo nie pasic w sensie wizualnym (oczywiscie po zrezaniu tych nie szczesnych dziur, ktore oczywiscie naruszaja ocynk fakt ze to jest za lampa i moze i tam wilgoc nie dochodzic w takich ilosciach jakbysmy przewiertali dajmy na to dziury w srodku drzwi, ale zawsze to jest jakies tam naruszenie ocynku...)
tak btw widziales do cabrio za 500? hehe ja szukalem naprawde dlugo i kupilem nowke z aso ;p i to w dodatku same lampy bez srodkowej blendy ;p jak masz namiar na blende srodkowa w przystepnej cenie to daj mi znac ;]
tak btw widziales do cabrio za 500? hehe ja szukalem naprawde dlugo i kupilem nowke z aso ;p i to w dodatku same lampy bez srodkowej blendy ;p jak masz namiar na blende srodkowa w przystepnej cenie to daj mi znac ;]
Wysio zakupil wlasnie blende tylna do cabrio na allegro bo byla ladniejsza niz mial wczesniej... dlatego mowie o tej kwocie.... jest to realna kwota za blende... tylko zaczalem sie tak zastanawiac po co przeplacac... juz taki nasz polski narod.... ze zawsze glowka pracuje... zdjec nie mam.... poniewaz jakos nie myslalem o foto story, a po za tym to autko Wyska, wiec nie moglem mu zrezac blachy... jezeli bedzie bardzo chcial i napali sie.. to czemu nie zrobi sie... fakt naruszasz ocynk... ale 3 mm wieksza dziura plus do tego silikon pod lampy i zadna wilgoc sie nie dostanie
Ale durnoty opowiadasz i wprowadzasz mętlik ludziom w głowieLU_ANGEL pisze:Ludziki wlasne podejda...
i wiem ze sie da
jak blenda od 90 i cabrio jest to samo no co za bełkot a przełamanie na środku lamp w 90/b3 taki jakby rant to tego nie zauważyłeś i że jak założysz ta blende od 90 (bo dać to napweno się da) to nie bedzie sie zgadzać z kierunkami bo lampy w b4 sedan i cabrio są całe zaokrąglone a nie przełamane na środku.
I nie gadaj że lampy od c4 pasują do b4 bo ja przerabiałem ten temat (lampy od c4 a6 i lampy us/japan c4) i wiem że jak się przymierzy je tak na oko to wydaje się że pasują ale jakbyś przesunął otwory i dokąłdnie dopasowałbyś lampę to byś wiedział czy pasuje czy nie. A właśnie nie pasują wiec nie sprzeczaj się nawet.
Pozdro
Czlowieku ja sie nie sprzeczam, tylko tez sam sprawdzilem jezeli chodzi o lampy z C4 do cabrio... I nie mowie tu o przesunieciu dziur tylko lekkie rozwiercenie jednej.. i wiesz co... U wysia w Cabrio wszystko sie zgrywalo.. W tym godniu bede ten temat przerabial z Avantem B4.. i jak tez podejda to was wszystkich poinformuje... Bo juz dosyc mialem takiego paplania. wiec sam jako niedowiarek sprawdzam.
Pokoj wszystkim.
Pokoj wszystkim.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Hahahaha, rozbawiasz ludzi na forum. Weź sobie porównaj blendę z 80/90 i z Cabrio i pogadamy czy taka sama <rotfl2> . Nie widzisz różnicy w kształcie tyłu zwykłej 80 i Cabrio?. Jakim cudem Ty chcesz zmieścić tam blende z 80/90 :shock:LU_ANGEL pisze:Blende z 90 kupisz za 200 pln a do cabrio za 500 pln... A to jest ta sama blenda..