[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Obyś się nie mylił, może kiedyś będzie okazja to sprawdzić .Krycha pisze:Jakby nie patrzeć to ciągle to samo 140 koni
Kuba988 pisze:To ciągle jest Competition i ciągle jest ich tylko 2500 szt.
na terytorium Niemiec.Stand 2009 noch 812 Stück
I własnie dlatego silnik przeszedł remont a nie został zrobiony swap na coś mocniejszego. <ok>
Dzięki za mile słowa, nie powiem bo mi też się podoba, efekt końcowy wyszedł lepiej od zamierzonego pod względem wizualnym, teraz tylko żeby się wszystko ładnie ułożyło i działało jak należy ale to czas pokaże.
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 19:51 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
no no ładnie to wszytsko teraz wygląda... gratulacje <ok> <ok> <ok>
a propos pompy to mimo to i tak bym ja wymienił teraz... chyba że brakujące tysiące kilometrów będzie trwało długo, jednak mam przykre doświadczenie i zawsze będe doradzał wymianę pompy wody wraz z rozrządem
zycze bezawaryjności i powodzenia z obrotami :mrgreen: jakby nic sie nie działo z autkiem to nudno by było :lol:
a gdzie dekielek od amorka? :roll: :?:
a propos pompy to mimo to i tak bym ja wymienił teraz... chyba że brakujące tysiące kilometrów będzie trwało długo, jednak mam przykre doświadczenie i zawsze będe doradzał wymianę pompy wody wraz z rozrządem
zycze bezawaryjności i powodzenia z obrotami :mrgreen: jakby nic sie nie działo z autkiem to nudno by było :lol:
a gdzie dekielek od amorka? :roll: :?:
Lenio21, mozesz rozwinac swoje przykre doswiadczenia :?: Bede wiedzial na co zwrocic uwage.
a daj spokoj, nie dziekuje, mam juz dosc, cos czuje ze zeby zjem na tym .Lenio21 pisze: i powodzenia z obrotami
dekie;lek od amorka byl pekniety wiec wylecial z hukiem, na dniach powinien byc drugi caly .Lenio21 pisze:a gdzie dekielek od amorka?
Bardzo chetnie, tylko znajdz mi komplet do przeszczepu albo dawce i do tego w rozsadnyc pieniadzach.szuan pisze:Słonik napisał/a:
a daj spokoj, nie dziekuje, mam juz dosc, cos czuje ze zeby zjem na tym .
a może digifanta by wsadzić i stworzyc sobie taką małą hybryde wtrysku? - już ktoś tu z tego forum mial coś takiego w competition