Sugestie i problemy z forum
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Witam dla czego żeby pisać w dziale "Autogiełda, Ogłoszenia" muszę mieć min 50 postów. Według mnie to głupota ponieważ chce coś kupić i nie mogę i muszę napisać to w innym temacie a co za tym idzie zaśmiecam forum.
Nie chce nikogo urazić tym postem ale proszę rozpatrzeć moje pytanie w miarę pozytywnie
Nie chce nikogo urazić tym postem ale proszę rozpatrzeć moje pytanie w miarę pozytywnie
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Nie możesz tego pisać w innym temacie. Moderatorzy będą źli.przemek88 pisze:Witam dla czego żeby pisać w dziale "Autogiełda, Ogłoszenia" muszę mieć min 50 postów. Według mnie to głupota ponieważ chce coś kupić i nie mogę i muszę napisać to w innym temacie a co za tym idzie zaśmiecam forum.
Ma to na celu zabezpieczenie się przed rejestracją osób, które nasz klub użyłyby tylko jako słup ogłoszeniowy chcąc pozyskać klientów do; sklepu, warsztatu itp.
Rozważymy opcję udostępniania dla każdego zarejestrowanego działu KUPIĘ.
SPRZEDAM pozostanie bez zmian.
Witam mam problem z zalogowaniem się na forum z mojego komputera ( a wcześniej wchodziłem bez problemu), jak chce wejść na forum wyskakuje mi komunikat " zostałeś wyrzucony z forum, skontaktuj się z moderatorem lub administratorem forum żeby wyjaśnić sytuacje". Czy ktoś mi możne powiedzieć czemu się tak dzieje? z innego komputera mogę wejść normalnie.
Jeśli mogę prosić to niech któryś administrator/moderator skontaktuje się ze mną na maila
[ Dodano: 2009-10-14, 15:39 ]
czy ktoś moze sie ze mna skontaktowac?
Jeśli mogę prosić to niech któryś administrator/moderator skontaktuje się ze mną na maila
[ Dodano: 2009-10-14, 15:39 ]
czy ktoś moze sie ze mna skontaktowac?