Proszę więc Doc Prześlij ramki ponownie, jeśli taka możliwość istnieje. Mam nadzieję, że druga próba przesłania ramek będzie bardziej udana.
Wysyłamy ramki !
-
Robi
Pozdrawiamy Pocztę Polską za rzetelną obsługę klientów. :cry: Niejedna przesyłka dotarła do mnie uszkodzona ale to jest pierwsza, która nie dotarła (zawsze musi być pierwszy raz
).
Proszę więc Doc Prześlij ramki ponownie, jeśli taka możliwość istnieje. Mam nadzieję, że druga próba przesłania ramek będzie bardziej udana.
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
w poniedziałek wysle, bo został mi jeszcze rkas bodaj, który nie otrzymał i to bedzie koniec ramek zdaje się.
Co do poczty polskiej to mialem zupelnie niedawno hitorie taką, że zakupilem zasilacz do laptopa. Sprzedawca tego samego dnia wyslal mi priorytetem z wroclawia do w-wy. Czekalem 9 dni roboczych i nic, wiec kupilem drugi zasilacz w sklepie. Zglosilem to sprzedawcy, ten reklamowal. Minal miesiac jak przynosi mi zasilacz listonosz. Myslalem ze go smiechem zabije i kazalem zabierac sie z tym.
Co do poczty polskiej to mialem zupelnie niedawno hitorie taką, że zakupilem zasilacz do laptopa. Sprzedawca tego samego dnia wyslal mi priorytetem z wroclawia do w-wy. Czekalem 9 dni roboczych i nic, wiec kupilem drugi zasilacz w sklepie. Zglosilem to sprzedawcy, ten reklamowal. Minal miesiac jak przynosi mi zasilacz listonosz. Myslalem ze go smiechem zabije i kazalem zabierac sie z tym.
Ja z kolei sprzedałem kiedyś kolesiowi AutoChecka i wysłałem priorytetem. Po 2 tygodniach od zakupu, koleś się mnie pyta czy wysłałem mu, bo on nie dostał paczki. Kazałem mu iść na pocztę, tak zrobił i okazało się że paczka już od tygodnia na niego czekała.... zastanawiam się tylko po grzyba pana jest ten priorytet? :-|
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
Nie, nie został. Może wkrótce zrobimy drugą akcje ramki. Zagldaj, buszuj po forum.pnhd pisze:Dobry wieczor
Nie bede kadzil, zeby nie smiecic. Czy ostal sie jeszcze komplet ramek ? Byc moze jeszcze na niego nie zasluzylem, ale byloby fajnie miec takowe. No i pol wieczora szukam ile kosztuja ewentualnie.
Pozdrawiam.
Póki co temat remek jest zamknięty.
-
Robi
Witam wszystkich audifili 
Opowiem Wam o rameczkach (opowieść nie jest oryginalna ponieważ już podobne występowały).
Rameczki dotarły do mnie ekspresowo zgodnie z umową z Doc-em (POZDROWIENIA). Niestety tak jak w wielu przypadkach i tym razem jedna dotarła w całości druga nie nadaje się do użytku. Tylko z tyłu nie będą Siu.... Czy żaden debil z Poczty Polskiej nie jeździ Audi - myślę, że nie zasłużyli i dla tego u mnie jeżdżą fiat-am (za karę te złomy z Turynu użytkują) i VW (takie taczki dla plepsu) :evil:
Opowiem Wam o rameczkach (opowieść nie jest oryginalna ponieważ już podobne występowały).
Rameczki dotarły do mnie ekspresowo zgodnie z umową z Doc-em (POZDROWIENIA). Niestety tak jak w wielu przypadkach i tym razem jedna dotarła w całości druga nie nadaje się do użytku. Tylko z tyłu nie będą Siu.... Czy żaden debil z Poczty Polskiej nie jeździ Audi - myślę, że nie zasłużyli i dla tego u mnie jeżdżą fiat-am (za karę te złomy z Turynu użytkują) i VW (takie taczki dla plepsu) :evil:
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
ehhh. Nie dość, że pociąłem obrus aby zawinąć dla bezpieczeństwa to dałem Ci 3 listwy gdyby jedna się złamała. Szkoda gadać o tej instytucji.
Jest nauczka. Trzeba kupować twarde opakowania ( pewnie z 4 zł szt. ) i doklejac ostrożnie ( pewnie kolejne 4 zł ). Szkoda, ze to gówno nie ma konkurencji w tym kraju.
Jest nauczka. Trzeba kupować twarde opakowania ( pewnie z 4 zł szt. ) i doklejac ostrożnie ( pewnie kolejne 4 zł ). Szkoda, ze to gówno nie ma konkurencji w tym kraju.
-
Robi