Szrek by Oofol
- Daniello85
- Audi 80 Klub
osobiscie jakos niebardzo lubie tylne czarne lampy, nie wiem czemu ale zle mi sie widza, radyjko jak dla mnie to do audi tylko z czerwonym podswietlaniem, ewentualnie cos moze swiecic na bialo ale nie niebiesko czy zielono
super jak jest czarne a nie jakies posrebrzane. Przyciemnilbym sobie szybki z tylu, niekoniecznie calkiem na czrno
aluski, hmmm mialem u siebie Borbet BS 15" i super sie to prezentowalo, chociaz nie mialem gleby, takze u ciebie wygladaloby to jeszcze lepiej, aha, czarne napisy na tylnej klapie
lepiej zostawic sam znaczek audi na srodku.
Ale podoba mi sie podswietlanie w kabinie, biale w raczkach, glowne i w bagazniku, extra efekt, taschki i ogolnie wymiana audio z ori tez git. W sumie cala teraz pasuje do siebie, te dokladki, dymione lampy, grill jak ci sie podoba tez juz nie wyglada tak zle jak na poczatku
hehe fajnie ze masz sile i checi zeby wszystko tak przerabiac, za to szacun <ok> U siebie tez wiecznie cos rozkrecam, ale ty bijesz rekordy :-> , tylko uwazaj zebys nie przesadzil i nie zrobil z niej plastikowego bolida z chinskich bajek
trzeba pamietac ze to niemiecki sprzet :mrgreen:
pozdrowiska i powodzenia w rezaniu tempomatu

Ale podoba mi sie podswietlanie w kabinie, biale w raczkach, glowne i w bagazniku, extra efekt, taschki i ogolnie wymiana audio z ori tez git. W sumie cala teraz pasuje do siebie, te dokladki, dymione lampy, grill jak ci sie podoba tez juz nie wyglada tak zle jak na poczatku

pozdrowiska i powodzenia w rezaniu tempomatu

- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No to riposta:
- lampy kwestia gustu - mi się najbardziej podobają
- radyjko jest czarne a nie posrebrzane i świeci na czerwono i niebiesko (zresztą tak jak seryjne w nowych Audi) i nie ma w nim nic zielonego - no może coś się pojawi na kolorowym wyświetlaczu ale to już inna bajka
- szybki - tego nie chciałem nigdy i dla tego założyłem ori roletę
- Borbety BS są ok ale zupełnie nie pasują mi do A80 - jeśli już to do A4 albo Gofra (do A80 jak już to tylko Borbet A) a ja jak na razie wolę CS a nie GS.
- co do napisów nie mogę ich zdjąć bo w lakierze zostały wżery po kleju a czarne mi się podobają bo komponują się z resztą auta
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tym plastikowym bolidem bo wszystkie dokładki są ori i jak najbardziej niemieckie:-)
- lampy kwestia gustu - mi się najbardziej podobają
- radyjko jest czarne a nie posrebrzane i świeci na czerwono i niebiesko (zresztą tak jak seryjne w nowych Audi) i nie ma w nim nic zielonego - no może coś się pojawi na kolorowym wyświetlaczu ale to już inna bajka
- szybki - tego nie chciałem nigdy i dla tego założyłem ori roletę
- Borbety BS są ok ale zupełnie nie pasują mi do A80 - jeśli już to do A4 albo Gofra (do A80 jak już to tylko Borbet A) a ja jak na razie wolę CS a nie GS.
- co do napisów nie mogę ich zdjąć bo w lakierze zostały wżery po kleju a czarne mi się podobają bo komponują się z resztą auta
Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi z tym plastikowym bolidem bo wszystkie dokładki są ori i jak najbardziej niemieckie:-)
- Daniello85
- Audi 80 Klub
co do radia to chodzilo mi o to pierwsze ktore jest na fotkach, o szyby tylne boczne, na glownej tylnej tez mialem roletki i teraz tez zalozylem, ale boki przyciemnialem, plastikowy bolid nie odnosi sie do aktualnie zalozonych dokladek, ja tylko zasugerowalem ze juz jest duzo rzeczy przerobionych i zebys nie przwesadzil z kolejnymi zeby nie wygladala jak choinka, niektorzy jak juz wpadna w manie przerobek to traca glowe i wkoncu przekombinuja, twoja wyglada fajnie, takze chyba nie do konca mnie zrozumiales bo projekcik jako calosc fajny
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nom upolował
I to jaki 8-)
Kacper - fakt może troszkę Cię źle zrozumiałem;-)
Radyjko w tym aucie miałem 6 radioodtwarzaczy także...
Żeby przekombinować nie ma opcji - jak pisałem chyba stronę wcześniej to z zewnątrz zmienią się chyba tylko już felgi, no może grill ale tu jeszcze się zastanawiam i może zawita lotka na klapie od B7 - ale ciiii żeby nikt się nie dowiedział

Kacper - fakt może troszkę Cię źle zrozumiałem;-)
Radyjko w tym aucie miałem 6 radioodtwarzaczy także...

Żeby przekombinować nie ma opcji - jak pisałem chyba stronę wcześniej to z zewnątrz zmienią się chyba tylko już felgi, no może grill ale tu jeszcze się zastanawiam i może zawita lotka na klapie od B7 - ale ciiii żeby nikt się nie dowiedział