Napotkani koledzy
- przemko1982
- Audi 80 Klub

tak czarna wlepka bylashellah pisze:jeśli wlepka czarna to slavocoupe <ok>Vinie pisze:czerwona coupetka widziana dzisiaj w Radzyniu Podlaskim ul. Armii Krajowej ok godz 10 wlepka była po stronie kierowcy na błotniku...
no to juz 2 klubowe niunie widzialem w Radzyniu i moja 3
pozdrawiam i sory za off top
- loco_grchw
- Forum Audi 80

- kolodzieju
- Forum Audi 80

No wreszcie i na mnie pora przyszła, żeby kolegów napotkac w Wawie.
Dzis z samego rana (0750-0840):
1. Górczewska przy tesco - Czarny Avant z ramką klubową, szerokie fajne fele. Brudna jak i moja
NIestety zgubiłem kolegę na żółtym, ale panne do pracy na 0800 wiozle.
2. Powrót - początek połczyńskiej (czy tam kasprzaka) wiśniowe B3, biała wlepka, drzwi ktoś skrzywdził mocno z tego co widziałem.
Pozdrawiam wszystkich
Kto to?
Juz jednego znalazłem
2: Kolega Kacper85 ,prawda?
1. Może
loco_grchw ?
Dzis z samego rana (0750-0840):
1. Górczewska przy tesco - Czarny Avant z ramką klubową, szerokie fajne fele. Brudna jak i moja
2. Powrót - początek połczyńskiej (czy tam kasprzaka) wiśniowe B3, biała wlepka, drzwi ktoś skrzywdził mocno z tego co widziałem.
Pozdrawiam wszystkich
Kto to?
Juz jednego znalazłem
1. Może
loco_grchw ?
- loco_grchw
- Forum Audi 80

- Audi Sport
- Forum Audi 80

Prawda to byłem ja. Pierwszy raz kogoś w ruchu miejskim spotkałem tak żeby sobie mrugnąć światłami, dlatego tak wtargnąłem przed Ciebie na początku Prostej. Sorry zwykle tak nie wjeżdżam przed kogoś, ale tak się ucieszyłem widząc wlepke u Ciebie że nie mogłem się powstrzymać. Pozdrawiamkołodzieju pisze:...Juz jednego znalazłem![]()
![]()
.....
Ps
I tak mam naprawiać niedługo blacharkę ale teraz zrobię to jeszcze szybciej skoro nawet w lubelskim mnie po tych drzwiach poznają. <ok> <rotfl2>
- kolodzieju
- Forum Audi 80

--------------------------------------------------------------------------------------------deejay.ftb pisze:sobota 26.09 godzina 20:30, Warszawa ulica sw.Wincentego przez Rondo Zaba i estakade nad Starzynskiego a potem Mostem Gdanskim w strone Arkadii lecial Kolega szarym (chyba, ciemanwo bylo a ja mam zakusy na daltoniste) B4 Avant z ramkami na Zambrowskich numerach (BZA 23xx), gonilem Cie a potem wyprzedzilem zlota Octavia na WW, blyskalem, migalem i co tylko. Wiem, szkoda ze nie lecialem swoim coupe ale na pewno mialbym ciezki klopot z u3maniem sie za Toba :mrgreen:
pozdroszacun <ok>
siemanko to byłem ja
do pracy się śpieszyłem
w sumie to ostatnio często się śpieszę jak tylko temp silnika pozwala na kręcenie dieselka <mikolaj>
--------------
edit:
hehe teraz sobie przypominam sytuację nie załapałem ocb wtedy mysłem ze ci droge zajechałem czy coś ze mrugasz i cię puściłem gdybym wiedział że kolega z klub był by wyścig uliczny <ok>