Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Pytania, terminy, wpłaty, kiedy wysyłka - RAMKI 3D

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 ABK
Kontakt:

Post autor: Doc » 03 paź 2009, 22:04

Widać jest to możliwe. Paczki wysyłam poleconym za potwierdzeniem odbioru. Nic do mnie nie wróciło. Jest to o tyle pewne, że jest potwierdzenie nadania w razie reklamacji.

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 03 paź 2009, 23:40

Doc, A wysyłałeś jakieś ramki 1 i 2 :?:

Olszak
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Olszak » 03 paź 2009, 23:46

Dzięki Doc pozostaje cierpliwie czekać.

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Sebek
Nadwozie: Sedan
Silnik: 1.9 1Z
Kontakt:

Post autor: sagem » 03 paź 2009, 23:56

Doc coś Ci się chyba nie śpieszy z wysyłka tych ramek ?

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 04 paź 2009, 00:51

sagem pisze:Doc coś Ci się chyba nie śpieszy z wysyłka tych ramek ?
Jakby to Ci powiedzieć. Tak średnio. Dzisiaj minął termin porodu mojej zony. Byłem w szpitalu, ale kazali po badaniu przyjechać w poniedziałek. Mam troszkę na głowie.
Wysyłam kiedy tylko mogę. Nie ma daty ważności, nie zepsuje się. Cierpliwości panowie proszę.

Awatar użytkownika
yawor
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: yawor » 04 paź 2009, 02:13

Ludzie, przeżywacie jakby od tego, że szybciej dostaniecie ramki, zależało Wasze życie. Nie wydaliście majątku życia na te ramki. Przecież Doc Was nie oszuka. Potrzeba tylko trochę cierpliwości.

Przez takie ponaglanie wcześniej czy później stracimy wszyscy, bo się Docowi odechce w końcu robienia kolejnych akcji przez kilku krzykaczy, którzy za każdym razem nie potrafią zrozumieć, że to jest sporo roboty oraz jeżdżenia i stania na poczcie, kiedy poświęca się właściwie swój prywatny czas.

OK, mi się trafiło, że byłem w pierwszej dziesiątce. Możecie mi wierzyć lub nie, ale nawet jakbym był w ostatniej turze wysyłek, to i tak bym tu nie robił z tego powodu zadym, a wręcz przeciwnie, byłbym nadal pełen podziwu dla Doca, że mniej więcej to wszystko ogarnia.

Olszak
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Olszak » 04 paź 2009, 11:07

Yawor ma całkowitą racje. Doc robi dużo dla nas więc uszanujmy to. A teraz jeszcze poród żony to wiadomo że to ważniejsze niż ramki. Trzeba to zrozumieć.

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: sagem » 04 paź 2009, 14:49

Doc pisze:
sagem pisze:Doc coś Ci się chyba nie śpieszy z wysyłka tych ramek ?
Jakby to Ci powiedzieć. Tak średnio. Dzisiaj minął termin porodu mojej zony. Byłem w szpitalu, ale kazali po badaniu przyjechać w poniedziałek. Mam troszkę na głowie.
Wysyłam kiedy tylko mogę. Nie ma daty ważności, nie zepsuje się. Cierpliwości panowie proszę.
Aha rozumiem, takiej odpowiedzi oczekiwałem.

Ludzie, przeżywacie jakby od tego, że szybciej dostaniecie ramki, zależało Wasze życie. Nie wydaliście majątku życia na te ramki. Przecież Doc Was nie oszuka. Potrzeba tylko trochę cierpliwości.

Przez takie ponaglanie wcześniej czy później stracimy wszyscy, bo się Docowi odechce w końcu robienia kolejnych akcji przez kilku krzykaczy, którzy za każdym razem nie potrafią zrozumieć, że to jest sporo roboty oraz jeżdżenia i stania na poczcie, kiedy poświęca się właściwie swój prywatny czas.

OK, mi się trafiło, że byłem w pierwszej dziesiątce. Możecie mi wierzyć lub nie, ale nawet jakbym był w ostatniej turze wysyłek, to i tak bym tu nie robił z tego powodu zadym, a wręcz przeciwnie, byłbym nadal pełen podziwu dla Doca, że mniej więcej to wszystko ogarnia.
Nikt nic nie przeżywa, i nikogo życie od tego nie zależy, dział ten jest przeznaczony do min. pytań odnośnie ramek, to ja się ZAPYTAŁEM , a Ty nie musisz tego komentować, bo dla mnie to i tak jest nie ważne, pomijając to, że pytanie było do Doca

Odpowiedział i jest wszystko OK, więc daruj sobie takie komentarze, przynajmniej w moim kierunku.

i sorry za off topa

Awatar użytkownika
yawor
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: yawor » 04 paź 2009, 18:07

sagem, nie zareagowałbym, gdyby to było po prostu pytanie, ale to było pytanie, w którym jednocześnie wyraziłeś opinię, jakoby Doc sobie po prostu zlewał temat wysyłki. Zazwyczaj jestem cierpliwy, ale brak szacunku działa na mnie pobudzająco.

Zresztą, skąd wiesz, że to było skierowane do Ciebie? Napisałem w poprzednim poście Twojego nicka? A wystarczy zobaczyć 2 posty wyżej, że Zayebatsu też się już nie może doczekać. Może to było do niego? Tak się składa, że to było do ogółu ludzi, którzy nie potrafią uzbroić się w cierpliwość. Twój post to tylko czubek góry lodowej. No ale jak mówi przysłowie: uderz w stół, a nożyce się odezwą ;).

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 04 paź 2009, 18:50

yawor, Ej ej mnie w to nie mieszaj ja się tylko spytałem czy DOC coś ostatnio wysyłał normalne pytanie i oczekiwałem prostej odpowiedzi a nie jakiejś krytyki po to jest ten watek by pytać. Nikogo nie pośpieszałem i nie marudziłem ode mnie proszę się odczepić ja z kulturą i szacunkiem podchodzę do tego co robi DOC bo wiem że to nie jest łatwa sprawa.

Nie wprowadzaj zamieszania bo to powoduje tylko niepotrzebne dyskusje. :-P <nono> Sory za OT.

Awatar użytkownika
Tomiko9
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Tomiko9 » 04 paź 2009, 19:04

Coś ten nasz Kolega yawor nadpobudliwy ;-)

Awatar użytkownika
yawor
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: yawor » 04 paź 2009, 19:05

Zayebatsu, sorry, podałem Twój post jako przykład. Nic osobistego.

Chodzi o to, że Doc na bieżąco raczej informuje, że wysłał paczki, więc wg mnie ciągłe pytanie się, czy wysłał coś w ten czy tamten dzień itp nie ma trochę sensu. Jeżeli nie ma takiej informacji, to znaczy, że nie wysłał i widocznie miał ku temu powody (teraz już wiemy jakie, chociaż nie zmienia to faktu, że po kilku udanych akcjach z naklejkami czy ramkami powinniście mieć trochę więcej zaufania do niego).

Awatar użytkownika
sagem
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: sagem » 04 paź 2009, 19:10

yawor pisze:Zayebatsu, sorry, podałem Twój post jako przykład. Nic osobistego.

Chodzi o to, że Doc na bieżąco raczej informuje, że wysłał paczki, więc wg mnie ciągłe pytanie się, czy wysłał coś w ten czy tamten dzień itp nie ma trochę sensu. Jeżeli nie ma takiej informacji, to znaczy, że nie wysłał i widocznie miał ku temu powody (teraz już wiemy jakie, chociaż nie zmienia to faktu, że po kilku udanych akcjach z naklejkami czy ramkami powinniście mieć trochę więcej zaufania do niego).
Nie chce tutaj robić off topu ale muszę. Jeżeli nie ma informacji to znaczy, że nie wysłał, to jasne, dlatego pytam się kiedy wyśle, czy to źle? nie mogę? Kto tu człowieku mówi o zaufaniu, ja nawet przez ułamek sekundy nie pomyślałem o kradzieży czy coś podobnego.
Nie pisał o wysyłce nic już od 3 czy 4 dni, więc zapytałem, a to że ma jakieś problemy czy sprawy i nie ma czasy jest normalne. Tyle ode mnie.

<mikolaj>

Awatar użytkownika
Zayebatsu
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Zayebatsu » 04 paź 2009, 19:23

sagem, powiedział wszystko co miałem do powodzenia koniec dyskusji. yawor, Ludzie się pytają bo chcą wiedzieć jak przeglądałem wątek spostrzeżenia do 3 serii wlep to też mnie ***** brała bo nie którym ciężko przeczytać kilka postów wyżej gdzie jest odpowiedz. Zostawmy ten temat i czekajmy na swoje paczki. Pozdro ;-)

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Kontakt:

Post autor: Doc » 04 paź 2009, 20:43

Nie kłócić się baby! Cieszcie się, że nie widzicie moich PW. Tam to dopiero się dzieje.
Najbardziej bawią mnie PW typu:

Doc, otrzymałem listewkę ramki przytartą I CO TERAZ ?!?!?!?!?!

Czasami mam ochotę napisać GÓWNO, ale nigdy tego nie robię.
I co teraz ? I nic teraz. Przecież nie wyprodukuję ponownie u producenta jednej listewki. Zabezpieczam je jam mogę, a mimo to bywa, że poczta robi cyrki.

ps.

Jutro jadę z żoną na 16sta na drugie KTG, więc rano wczesniej wyśle kolejny transport.

Zablokowany

Wróć do „Dział Forum Audi 80”