[Piekary Ślaskie] Co tygodniowy spot na kopcu.
Mam taką zajawkę:Czas: Niedziela 04-10!!! Godzina punkt 17!!! Miejsce: Rondo w Piekarach, pomiędzy kauflandem a stacją BP (ul:Bytomska). Akcja: Wbijamy się na ronda i jeździmy w kółko;) Jakby Audiczek pojawiło się więcej to robimy to z rundką po parkingu kauflandu, i tak przez 10min. Będzie niezłe show!!! A potem na kopiec przybić sobie pione... pisze się ktoś? Ja będę o 17 napierał.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bo miejscem spotkania było rondo na Bytomskiej. O 17.00 zgodnie z umową tam się pojawiłem. Kółeczko jedno ,drugie, trzecie, piąte a tu nikogo. No to zjazd na parking rundka i znowu na rondko i tak zgodnie z umową do 17.10 A tu nikt się nie pojawił żal mi się zrobiło że taka tu olewka ale co zrobić nie było nikogo to z kim miałem jechać na kopiec? Przez moment nawet pojawiła się nadzieja że nie wszyscy temat olali bo pojawiła się audiolcia granatowa sedan ale kolo zjechał na tank sztelę Szkoda ale następnym razem będzie lepiej.
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
To wyście se grilla na kopcu robili! :lol: A ja ciężko pracowałem na rondzie na wizerunek audiomaniaków :roll: View My Video
jeanmar, ja bylem na radzie od 16;40 do 17;00 bylem na parkigu stacji co jest kolo ronda i tak sie ustawilem przy samym wyjezdzie ze praktycznie go zablokowalem i do samej 17;01 nie widzialem zeby ktos tam sie krecil z klubowiczow a po 2 przeciez wiedziales ze potem jedziemy na kopiec wiec mogles rzyjechac zawaliles i to grubo!!
[ Dodano: 2009-10-05, 10:33 ]
a po 2 chcialem zauwazyc ze jak juz to nieprzyjezdza sie na ostatnia chwile tylko zawsze trzeba byc kilka minut wczesniej!!
[ Dodano: 2009-10-05, 10:33 ]
a po 2 chcialem zauwazyc ze jak juz to nieprzyjezdza sie na ostatnia chwile tylko zawsze trzeba byc kilka minut wczesniej!!
Nie kolego, to wyście dali dupy i to zdrowo padło w poście stwierdzenie że to ma być flash mob czyli nagle i znikąd a nie stanie i czajenie się. Szkoda że nikt nie był, ale to że się jeszcze czepiacie to już jest chamstwo i tyle w temacie a tu przecież chodziło o dobrą zabawę. Czekałeś do 17.01 a co Cie tak przypiliło że nie szło poczekać do 17.02? Albo wjechać na rondo i pokrążyć? Co też nie szło? Tu chodzi co by zebrać zgrana ekipa w większej ilości chopa na ale wyście są zbyd dumne co by to się na rondku dla zabawy pokręcić i trocha się pośmioć.