bez róznicy ilu kanałowy bo ma tylko starczyć do zasilania np. Lanzara Max12 czyli moc rms 500wkrisPrG pisze:ponawiam pytanie jak wyżej oraz ilu kanałowy/co ma zasilać piecyk :?:enzoo pisze:to moje pytanie dołącze się do wątku jaki wzmacniacz polecacie uzywany albo nówke do 300 zł pod samą skrzynie
Wzmacniacz - dobor
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Jaki wzmacniacz do....
Witam
Na początek przepraszam za otwarcie nowego wątku ale nikt mi nie odpowiedział gdy się dołączałem do innych wątków.
Jaki wzmacniacz najlepiej kupić do Lanzara Max12 i do innych skrzyń mających głośnik 500rms lub więcej. Taki wzmacniacz do 250 zł maksymalnie do 300 zł może być nówka lub używka. Ja się coraz bardziej zastanawiam nad tym:
peiying_alien_py_2h76r
co w ogóle sądzicie o tej firmie?
z góry dzięki za pomoc
Na początek przepraszam za otwarcie nowego wątku ale nikt mi nie odpowiedział gdy się dołączałem do innych wątków.
Jaki wzmacniacz najlepiej kupić do Lanzara Max12 i do innych skrzyń mających głośnik 500rms lub więcej. Taki wzmacniacz do 250 zł maksymalnie do 300 zł może być nówka lub używka. Ja się coraz bardziej zastanawiam nad tym:
peiying_alien_py_2h76r
co w ogóle sądzicie o tej firmie?
z góry dzięki za pomoc
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 16:45 przez enzoo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Chłopaszek ode mnie ma taki wzmacniacz.
Widziałem słuchałem i mogę polecić go do takiego głośnika jak Max12.
Za taką kasę trudno o coś lepszego.
Widziałem słuchałem i mogę polecić go do takiego głośnika jak Max12.
Za taką kasę trudno o coś lepszego.
Ostatnio zmieniony 30 gru 2011, 16:45 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
- grzegorz000
- Forum Audi 80
To bardzo awaryjny sprzęt na pewno lepszym wyborem będzie Magnat RX 44 lub Carpower hbp1502. Tylko to już większe pieniądze ale przedział mocowy taki sam a jakościowo wyższy.
PS. W Piżdzinga bym sie nie pchał to chińskie podróby troche lepsze od Voice Craft i First.Ale firma ma rodzynki jak ten wzmacniacz który znalazłeś na allegro i Monoblock PY-1K6D biorąc oczywiście pod uwagę moc i cenę a reszta produktów nie jest godna najmiejszej uwagi.
PS. W Piżdzinga bym sie nie pchał to chińskie podróby troche lepsze od Voice Craft i First.Ale firma ma rodzynki jak ten wzmacniacz który znalazłeś na allegro i Monoblock PY-1K6D biorąc oczywiście pod uwagę moc i cenę a reszta produktów nie jest godna najmiejszej uwagi.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Bo co tu szukać? Nie oszukujmy się tu chodzi o łomot, bo raczej do tego służy Max12 więc ten Peiying będzie okej. Naprawdę kolega ma sprawuje się dobrze i napędza mocny głośnik, ja bym brał bez zastanowienia, bo za 300zł nic ciekawszego się nie znajdzie oczywiście z nówek. A jak już zbierać to conajmniej do CP 1502.
Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 20:23 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
a mi ten Pe..γρ♣θΨΦ..ing nie podchodzi, dziś go słyszałem w akcji,żadna rewelacja (klocki z jakimi współpracował to ESK 160 i sub Tonsil (też tragedia)) Ogólnie nie uznaje takich sprzętów, a jak usłyszałem jak gra Demo-car Pei.... to myślałem że padnęAUDI_A6 pisze:Bo co tu szukać? Nie oszukujmy się tu chodzi o łomot, bo raczej do tego służy Max12 więc ten Peiying będzie okej. Naprawdę kolega ma sprawuje się dobrze i napędza mocny głośnik, ja bym brał bez zastanowienia, bo za 300zł nic ciekawszego się nie znajdzie oczywiście z nówek.
- gawcio12312
- Forum Audi 80
http://www.allegro.pl/item757936054_skl ... _c238.html
ja mam taki i chodzi cudnie a i jaki watowy chcesz
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Kolego, przestań proszę ludziom kit wciskać - chyba że to może Ty to sprzedajeszgawcio12312 pisze:http://www.allegro.pl/item757936054_skl ... _c238.html
CO do pytania to może coś z tych:
Xetec
V12
Helix
Osobiście bym dołożył i wziął Xeteca.
Takie coś to może dobre radio tylko przymulić a nie wzmocnić :mrgreen: Można podłączać pod postojówki hehehehehehhhehehttp://www.allegro.pl/ite...kable_c238.html
Polecałbym jakiegoś carpowera lub jbl. Ale sam wzmak to nie wszystko, zadbaj o dobre radyjko i głośniczki, <pomysl>Wolf b4 pisze:Jaki wzmacniacz 4 kanałowy polecacie do 600zł?