[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
Jestem jak najbardziej za <urodziny> Zdeklarowany na 100% <ok> Jeśli macie jakieś propozycje na miejsce zorganizowania SYLWESTRA, knajpki na wynajem, jakaś własna miejscówka, miasto itp to piszcie i się kontaktujcie. Myśleć i załatwiać miejsce już trzeba by było jeśli byśmy chcieli na przykład centrum CT bo wolne miejsca zejdą jak świeże bułeczki.
PS
A jak na razie jest 19:30 i wracam do tak zwanej niby "nauki" :roll: Za 30 minut minie 12h :shock: A za 2,5h zaczynam weekend <help>
PS
A jak na razie jest 19:30 i wracam do tak zwanej niby "nauki" :roll: Za 30 minut minie 12h :shock: A za 2,5h zaczynam weekend <help>
Jaca997, jak tam prace montazowe przy filmie ida ??
Cos malo zgloszen na tego sylwestra wplywa :evil: cos mi sie wydaje ze beda tylko ci najbardziej aktywni ze spotow a szkoda bo by byla dobra zabawa we wspolnym gronie
TAK WIEC APELUJE DO TYCH KTORZY WIEDZA ZE NIE MAJA RZADNYCH PALNOW NA SYLWESTRA O ZGLASZANIE SWOJEGO ZAINTERESOWANIA SPEDZENIA SPOLNIE NOWEGO ROKU BO TRZEBA JUZ MYSLEC O JAKIMS LOKALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-10-05, 17:45 ]
i co lecimy w srode na spota A4 ?? czy dopiero w sobote lub w piatek sie spotykamy ??
Cos malo zgloszen na tego sylwestra wplywa :evil: cos mi sie wydaje ze beda tylko ci najbardziej aktywni ze spotow a szkoda bo by byla dobra zabawa we wspolnym gronie
TAK WIEC APELUJE DO TYCH KTORZY WIEDZA ZE NIE MAJA RZADNYCH PALNOW NA SYLWESTRA O ZGLASZANIE SWOJEGO ZAINTERESOWANIA SPEDZENIA SPOLNIE NOWEGO ROKU BO TRZEBA JUZ MYSLEC O JAKIMS LOKALU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-10-05, 17:45 ]
i co lecimy w srode na spota A4 ?? czy dopiero w sobote lub w piatek sie spotykamy ??
Niech sprawdzi gościa, od którego kupił samochód. Mój ojciec miał kiedyś podobną sytuację. Kupił autko i tydzień później zostało skradzione. Okazało się, że sprzedający miał dorobione kluczyki i po prostu gwizdnął auto z parkingu (miał przecież wszelkie dane mojego ojca wraz z adresem zamieszkania z umowy).
Możliwe, że coś podobnego stało się w tym przypadku (bo dziwne, że tak szybko akurat po zakupie poszło).
Możliwe, że coś podobnego stało się w tym przypadku (bo dziwne, że tak szybko akurat po zakupie poszło).
Autko rzuca się w oczy więc zauważyć je nie problem. Lisu_RMC ma rację. Trochę dziwne że od razu po zakupie skradziono. Też bym sprawdził sprzedającego.
Allegro bym przeszperał po felgach, silniku no i oczywiście ogółem po samochodzie.
I jak tam Łukasz z tym sylwkiem? Masz jakieś informacje od ludzi kto byłby chętny?
Allegro bym przeszperał po felgach, silniku no i oczywiście ogółem po samochodzie.
I jak tam Łukasz z tym sylwkiem? Masz jakieś informacje od ludzi kto byłby chętny?