Ostatnio musialem zamienić zderzak w avancie i zamiast standardu, który wyglada troche jak klin, zamówilem orginał od S2. Ponoć laminaty z allegro to badziew, wiec postawilem na oryginalne cześci
Jak myslicie czy bedzei to wiejsko wygladac jak póki co bede miał przód od S2 i oryginalny od mojego avanta tył ?
Są jakieś inne tyle zderzaki które by sie z tym jakos komponowały czy ten musi zostać.
[b4] Zderzak przedni - s2>avant
-
- Forum Audi 80
[b4] Zderzak przedni - s2>avant
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2010, 08:38 przez boskijacek447, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
zderzaczek od S2 trafil sie w kolorze i wyniósl mnie 500zł (w granicach zwykłego na allegro za ten najzwylejszy z dziurami na halogeny i kieruki krzyknęli mi 600 daltego najlepiej wybrać isęna jakaś giełdę)no i standartowe halogeny do niego pasują
Od RS2 też sa super ale to już inne koszta kierunki i halogeny są dosć drogie
A do avanta są jakieś ładniejsze zderzaki na tył niż ten orginalny ?? od jakiego modelu
Od RS2 też sa super ale to już inne koszta kierunki i halogeny są dosć drogie
A do avanta są jakieś ładniejsze zderzaki na tył niż ten orginalny ?? od jakiego modelu
od RS2 oczywiścieA do avanta są jakieś ładniejsze zderzaki na tył niż ten orginalny ?? od jakiego modelu
foty
ale raczej trudno dostać, no ale próbuj. i blenda wtedy jeszcze potrzebna. nie wiem, czy od competition/S2 sedan nie podpasuje.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Dobry wybor kolego, bardzo ładny zderzaczek zakupiłeś
Póki co na pewno nie (moim zdaniem ) przód bedzie odwracał uwage od tyłu swoim wdziękiem A co do tyłu to wydaje mi się że od competition powinien pasować do avanta ale nie jestem pewny A tak poza konkursem od s2 limo jest taki sam jak od competition, tak?boskijacek447 pisze:Jak myslicie czy bedzei to wiejsko wygladac jak póki co bede miał przód od S2 i orinalny od mojego avanta tył??