[80 B3 all] jaki akumulator?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- kochan1984
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:shock: 40Ah to w maluchu brat miał. Przecież taki aku nie ma odpowiedniego prądu rozruchowego i rozrusznik na tym napewno ciepri i chełtać pewnie trzeba. W dodatku jak postawisz na postojówkach auto to po kliku godzinach już nie odpali, bo z czego.kochan1984 pisze:Witam
ja kupiłem 2 lata temu audi b4 z akumulatorem 40 Ah i odpala za pierwszym razem a akumulator ma już raczej swoje. Jak będę zmieniał to też na 40Ah
Do B3 zalecany jest 45ah więc spoko. Też mam 45 i jak dotąd żadnych problemów.spiczi pisze: :shock: 40Ah to w maluchu brat miał. Przecież taki aku nie ma odpowiedniego prądu rozruchowego i rozrusznik na tym napewno ciepri i chełtać pewnie trzeba. W dodatku jak postawisz na postojówkach auto to po kliku godzinach już nie odpali, bo z czego.
- kochan1984
- Forum Audi 80
- Kontakt:
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 106c417d45spiczi pisze::shock: 40Ah to w maluchu brat miał. Przecież taki aku nie ma odpowiedniego prądu rozruchowego i rozrusznik na tym napewno ciepri i chełtać pewnie trzeba. W dodatku jak postawisz na postojówkach auto to po kliku godzinach już nie odpali, bo z czego.kochan1984 pisze:Witam
ja kupiłem 2 lata temu audi b4 z akumulatorem 40 Ah i odpala za pierwszym razem a akumulator ma już raczej swoje. Jak będę zmieniał to też na 40Ah
tak jak jest wyżej do 4cylindrówek właśnie takie są i jest ok a mam dodatkowo zrobione nagłośnienie i nie mam problemów
:shock: 40Ah to w maluchu brat miał. Przecież taki aku nie ma odpowiedniego prądu rozruchowego i rozrusznik na tym napewno ciepri i chełtać pewnie trzeba. W dodatku jak postawisz na postojówkach auto to po kliku godzinach już nie odpali, bo z czego.[/quote]
ja mam 60ah i po 8 godz na postojówkach nigdy mi nie odpalił, mósiały iść kable w ruch. A teraz jak były te mrozy to i bez postojówek padł, raz ale zawsze.
ja mam 60ah i po 8 godz na postojówkach nigdy mi nie odpalił, mósiały iść kable w ruch. A teraz jak były te mrozy to i bez postojówek padł, raz ale zawsze.