spojler na tył już jest :mrgreen: , ale narazie w garażu czeka, nie wiem czy nie trafi do jednego z klubowiczy, bo nie jest w moim kolorzewujo1 pisze:spiczi, z przodu aż się prosi dokładka Kemi a z tyłu spoiler jak ty chciałeś
[b3 1,6d]szara myszka sprzedana :-/
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Spiczi, jeśli nadal masz ten problem, to polecam zmierzyć ciśnienie wstępne na pompie wtryskowej. Ten silnik nie będzie nigdy potworem, ale aż taki zamuł być nie może, w moim (niestety byłym) B3 SB coś mi sie pewnego razu zchrzaniło z pompą, było bardzo niskie ciśnienie wstępne, auto dostawało za mało paliwa i też ledwo jechało, wyciągałem max 110km/h, później sam ten problem znikł, ale i tak profilaktycznie zmieniłem pompę (akurat miałem na zapas) a tą dałem do regeneracji.spiczi pisze:... I z najważniejszych rzeczy których mi brakuje to MOC. To auto rozpedza się do max 130KM/h :cry: a remont silnika był 9mies temu i pochłoną 1,3tys zł :shock: :evil:
Byćmoże u Ciebie wystarczy tylko lekko to ciśnienie podbić, może ustawione jest za niskie i stąd takie zmulenie. Raz jeszcze powtórzę: warto to sprawdzić <ok>
P.S. Zamontowałeś już obrotomierz ?
Do ilu Ci się ten motor wkręca ?
U mnie te zamulenie było połączone z problemem z wejściem na obroty, nie chciał kręcić sie więcej jak 2500-3000 obr/min :evil: a przypomnę, że dla tych Diesli odcinka jest na 5200 (chyba że ktoś zrobi Gover Moda)
No właśnie mocowane jest na..... 5 śrub. Ale śruby są wtopione w plastik i łatwo je usunąć, a spojler można przykleić na np kleju do szyb i siedzi pewnie.Olszak pisze:No ja też wywaliłem ten swój stary spojler i o tym myślałem. Tylko możesz mi powiedzieć jak to jest zamontowane ?? Myśle że bez wiercenia jakiś dziur itd...
Marcin_89, jak masz ori z audi to na ogół jest on już w jakimś kolorze więc nie trzeba chyba jakoś gruntować czy coś. Ja pomalowałem fabra w sprey-u i sie trzyma. Można rzucić na wierzch lakier bezbarwny żeby się świeciło. U mnie jest matowe, ale jak dopadnę farbe pod kolor auta to pomaluje i polakieruje.
Niki20, mi też brakowało i dlatego szukałem takiego spojlera (inne mi nie podchodzą). A co do tłumika to taka końcówka jak ma Marcin19l będzie super
A na pokład wskoczyła nowa kierownica. Fotki str 1.
Niki20, mi też brakowało i dlatego szukałem takiego spojlera (inne mi nie podchodzą). A co do tłumika to taka końcówka jak ma Marcin19l będzie super
A na pokład wskoczyła nowa kierownica. Fotki str 1.