Szrek by Oofol
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
grinch - jeździłem różnymi dieslami ale jakoś mi to nie leży...
Atak na ilość rezań? Wiem o kogo ci chodzi ale szczerze ci powiem że nie miałem takiego zamiaru a i tak wielu drobnych rezań nie publikuję - tylko te ciekawsze:-)
Chłopaki - ja jak coś rozłożę to wiem pamiętam jak wyglądało;-) I nawet dużo śrubek potem nie zostaje :lol:
PeEs
Ja zawsze staram się starać 8-)
Planów jest jeszcze trochę ale powoli - sukcesywnie będę rezał a Wy czekaj cierpliwie:-)
Atak na ilość rezań? Wiem o kogo ci chodzi ale szczerze ci powiem że nie miałem takiego zamiaru a i tak wielu drobnych rezań nie publikuję - tylko te ciekawsze:-)
Chłopaki - ja jak coś rozłożę to wiem pamiętam jak wyglądało;-) I nawet dużo śrubek potem nie zostaje :lol:
PeEs
Ja zawsze staram się starać 8-)
Planów jest jeszcze trochę ale powoli - sukcesywnie będę rezał a Wy czekaj cierpliwie:-)
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No wiesz, trzy zimy już przeżyła w Karpaczu więc stwierdziłem że pomaluje te elementy podwozia bo na glebie to tarcie jest nieuniknione i w niektórych miejscach się ta ori guma pozdrapywała - ale ocynk dalej trzyma 8-) Także lekka impregnacja nową gumą i będzie git;) A woskowanie to zawsze na wiosnę i na zimę musi być <ok>
Wszystko ładnie, w końcu mamy takie same kolory <ok> Jednak będąc na twoim miejscu, mając te nakładki przód i tył na zderzaki, to pomalowałbym je pod kolor nadwozia. Troszeczkę te dymione lampy mnie nie pasują tam, choć na jednym zdjęciu światła pozycyjne i przeciwmgłowe całkiem ciekawie się na nim prezentują. Jeśli masz już te czarne lampy z tyłu, to wyrzuciłbym emblematy z klapy, dziwnie wyglądają. No i ten grill, zmień go...
Ogólnie auto na plus mimo kilku niedociągnięć z mojego punktu widzenia
PS. Co się stało z tymi ori 14''? Sprzedałeś je czy nadal je masz?
Ogólnie auto na plus mimo kilku niedociągnięć z mojego punktu widzenia
PS. Co się stało z tymi ori 14''? Sprzedałeś je czy nadal je masz?
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiesz kolego to o czym wspomniałeś było już poruszane - na poprzedniej stronie też:-)
Zderzaki nigdy nie będą w kolorze, lampy nie muszą Ci się podobać tak samo jak i grill - a emblematy zostaną tam gdzie i takie jakie są:-)
14stki idą w czarny mat i ozuwam na nich zimę;-)
A co do naszych kolorów to już nie jedno krotnie miałem wrażenie że wersje bez folii pod listwami mają ciut inny odcień - mógłbyś napisać jaki masz symbol koloru na wlepce w kufrze?!
Zderzaki nigdy nie będą w kolorze, lampy nie muszą Ci się podobać tak samo jak i grill - a emblematy zostaną tam gdzie i takie jakie są:-)
14stki idą w czarny mat i ozuwam na nich zimę;-)
A co do naszych kolorów to już nie jedno krotnie miałem wrażenie że wersje bez folii pod listwami mają ciut inny odcień - mógłbyś napisać jaki masz symbol koloru na wlepce w kufrze?!
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: