Witam.
Mam problem z wycieraczkami w swojej B4. Otóż jakiś czas temu zaczęły się samoczynnie włączać, ale w różnych odstępach czasu, nie jednakowo. Po wymianie przekaźnika problem zniknął, ale pojawił się kolejny. Po przekręceniu kluczyka w stacyjce na pozycję 'zapłon' wycieraczki włączają się samoczynnie - wykonują jedno machnięcie i jest spokój. Macie jakieś pomysły co to może być?
Pozdrawiam
[80 B4] Samoczynnie włączające się wycieraczki
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
dokladnie tak sie zdejmuje przelaczniki,jeszcze przed zdjeciem kierownicy proponuje zaznaczyc jej polozenie na zebach :mrgreen: wszystko ladnie schodzi.
niedawno rozbieralem tego pajaka bo mialem ten sam problem(u mnie nawet czasami dymilo)
przeczyscilem styki i niepracowala jedna mala blaszka z jednej strony na sprezynkach bo troszke sie nazbieralo syfu.byla pod skosem i robila zwarcie :evil:
a teraz jest wszystko pieknie :lol:
na szrocie koszt.40 zl. ale naszczescie gosc niemial :mrgreen:
niedawno rozbieralem tego pajaka bo mialem ten sam problem(u mnie nawet czasami dymilo)
przeczyscilem styki i niepracowala jedna mala blaszka z jednej strony na sprezynkach bo troszke sie nazbieralo syfu.byla pod skosem i robila zwarcie :evil:
a teraz jest wszystko pieknie :lol:
na szrocie koszt.40 zl. ale naszczescie gosc niemial :mrgreen: