Audi Coupe 8B 2.8 AAH
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
No i dziś kolejne rezanko-zmiany
Zakupiłem taki zestaw Motip'a
Kolor oczywiście krwista czerwień :mrgreen:
Było tak:
po pomalowaniu
no i na feldze
Naprawdę polecam taki zabieg koszta to niecałe 100zł a efekty wizualne znakomite no i z robotą się nie schodzi bo zajęło mi to 2h
Zakupiłem taki zestaw Motip'a
Kolor oczywiście krwista czerwień :mrgreen:
Było tak:
po pomalowaniu
no i na feldze
Naprawdę polecam taki zabieg koszta to niecałe 100zł a efekty wizualne znakomite no i z robotą się nie schodzi bo zajęło mi to 2h
Ostatnio zmieniony 08 paź 2009, 00:47 przez shellah, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
Oczywiście, druciak i czyszczenie. Mi zeszło 4,5 h z malowaniem i oczyszczaniem czterech zacisków. Osłona u mnie poszła też pod kolor (srebrny) i mi pasuje.rafalaudi1 pisze:No i przed malowaniem to czyści się zacisk z rdzy :!:
I nie maluje się osłony tarczy pod kolor bo to tragedia wychodzi. Proszę to poprawić :lol:
Nie wypowiadałem się jeszcze na temat coupe, bardzo ładna. Niestety nie wyłapałem Cię jak później dojechałeś na tor, następnym razem obejrzę.
Pozdro <ok>
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
Ojrafalaudi1 pisze:No i przed malowaniem to czyści się zacisk z rdzy :!:
I nie maluje się osłony tarczy pod kolor bo to tragedia wychodzi. Proszę to poprawić :lol:
tragedii nie ma :evil: na zdjęciach może i widać że była rdza ale całą szczotę zjechałem i się jej z deczka pozbyłem
Ku informacji już niedługo laleczka będzie
Nowe mody dobiegają końca
Bo MIODEK mnie zgarnął a byłem może z 30min ale i ciebie też nie widziałem bo Boczek zadymę robiłgornik pisze:Nie wypowiadałem się jeszcze na temat coupe, bardzo ładna. Niestety nie wyłapałem Cię jak później dojechałeś na tor, następnym razem obejrzę.rafalaudi1 pisze:No i przed malowaniem to czyści się zacisk z rdzy :!:
Pozdro <ok>