Witam wszystkich, w moim aucie wystąpił mały problem, nie działa grzanie fotela kierowcy...
Co może być przyczyną???
[80 B4] Pogrzewanie fotela kierowcy...
-
- Forum Audi 80
albo przekaźnik w przełączniku ( bo chyba już masz przekaźniki w przełącznikach ), albo mata... chyba, że bezpiecznik, ale by oba nie grzały wtedy... A może ktoś ci wtyczke zieloną pod siedzeniem wypiął?
A tak przy okazji to i ja się podepne pod temat z pytaniem: Czy orientuje się ktoś, jak naprawić takową mate? słyszałem o lutowaniu, ale ciekaw jestem szczegółów, znaczy jak znaleźć przerwe w drutach itp.
A tak przy okazji to i ja się podepne pod temat z pytaniem: Czy orientuje się ktoś, jak naprawić takową mate? słyszałem o lutowaniu, ale ciekaw jestem szczegółów, znaczy jak znaleźć przerwe w drutach itp.
To jest dobre pytanie, wydaje mi się że tak jak przepalony bezpiecznik widać że jest zły tak samo i to widać że jest przepalone a jeśli nie to trzeba kawałek po kawałku sprawdzać gdzie jest przerwany obwód tak jak w tylnej szybie(nie jestem elektryk może są lepsze sposoby, ale jak bym właśnie sam tak próbował <ok> )