[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
Hurra zegary już prawie śliczne :mrgreen:
filmik ze spotu MEGA DUŻEGO jak na wwa
Trochę podzielam Twoją opinie ale póki co dałem co miałem pod ręką żeby coś wogóle świeciło bo jak pisałem już fabryczny light coś nie chciał działać.Kermit85 pisze:... neoniki chyba niepotrzebne, lepszy efekt byłby na białych ledkach - ale to tylko moja opinia
filmik ze spotu MEGA DUŻEGO jak na wwa
Ostatnio zmieniony 23 mar 2010, 13:19 przez kacper85, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam witam. Pora na mały update wątku. Ostatnio zmieniłem pare rzeczy. Do zrobienia wciąż troche zostanie:
Niepodarta kompletna tapicerka + boczki z A90 <ok> zrobione
Grzane siedzenia przednie na oryginalnej wiązce <ok> zrobione
Usunięcie czarnej dziury z nad radia i zastąpienie przełącznikami <ok> zrobione
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naprawa blacharki (wymiana drzwi, likwidacja ogniska rdzy, malowanie kilku elementów, pełna polerka) :!: do zrobienia
komplet lamp us/japan na tył :!: do zrobienia
sprawienie by kierunek w us/japan świecił na pomarańczowo :!: do zrobienia
Do zimy to tyle. w przyszłym sezonie jakieś alu 15" lub 16" z ładnym rantem z tyłu i mniejszym z przodu. Oto kilka fotek jak to wszystko wygląda obecnie:
A tu mały bonus w postaci fotek z ostatniej imprezy w której miałem przyjemność uczestniczyć: http://kacper851.fotosik.pl/albumy/691860.html
Niepodarta kompletna tapicerka + boczki z A90 <ok> zrobione
Grzane siedzenia przednie na oryginalnej wiązce <ok> zrobione
Usunięcie czarnej dziury z nad radia i zastąpienie przełącznikami <ok> zrobione
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naprawa blacharki (wymiana drzwi, likwidacja ogniska rdzy, malowanie kilku elementów, pełna polerka) :!: do zrobienia
Do zimy to tyle. w przyszłym sezonie jakieś alu 15" lub 16" z ładnym rantem z tyłu i mniejszym z przodu. Oto kilka fotek jak to wszystko wygląda obecnie:
A tu mały bonus w postaci fotek z ostatniej imprezy w której miałem przyjemność uczestniczyć: http://kacper851.fotosik.pl/albumy/691860.html
Ostatnio zmieniony 01 paź 2009, 00:32 przez kacper85, łącznie zmieniany 4 razy.
Dzięki za ciepłe słowa jeszcze sporo pracy jednak przy niej pozostało. Ale powoli będziem dłubać w miare możliwości $$$$
W ramach małych zapowiedzi oraz newsów zdjęcie lampek narazie daleko od samochodu oraz zdjęcie z suszenia nowej tapicerki po praniu:
No powiem Ci Słoniu że pewnie nie bardziej niż ja. :mrgreen: Jeszcze tylko trochę ponad pół roku.Słonik pisze: Wyborowa caly czas czeka na majoVwke 2010 .
W ramach małych zapowiedzi oraz newsów zdjęcie lampek narazie daleko od samochodu oraz zdjęcie z suszenia nowej tapicerki po praniu:
W końcu po stanowczo za długim czasie otwieraniu sobie drzwi od strony pasażera moja wisienka doczekała się naprawy drzwi. Idąc za ciosem i żeby się aż tak naprawa nie rzucała w oczy dołożyłem przemalowanie całego lewego boku oraz maski wraz z listwą pod światłami. Po wszystkim jeszcze polerka całego auta. Całość wymaga jeszcze dopieszczenia (montaż wzmocnienia drzwi, boczka, nalepienie listwy na tylnych drzwiach oraz zabezpieczenie lakieru woskiem) Póki co pochwale się jak to wygląda teraz:
(Autko troche brudne ale co zrobić taka pora roku a i brudno jakoś w tej Warszawie )
felgi na lato 15" lub 16" + rant :!: do kupienia
Szyber bez korby :!: do zrobienia
grzanie lusterek :!: do zrobienia
Dalej nie sięgam z planami ale pomyślimy.... :mrgreen:
(Autko troche brudne ale co zrobić taka pora roku a i brudno jakoś w tej Warszawie )
felgi na lato 15" lub 16" + rant :!: do kupienia
Szyber bez korby :!: do zrobienia
grzanie lusterek :!: do zrobienia
Dalej nie sięgam z planami ale pomyślimy.... :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 27 lis 2009, 00:20 przez kacper85, łącznie zmieniany 1 raz.
wujo1, myślę że tak tylko to idzie w spore koszta bo jeśli elektryka szyb to od razu komplet z ramkami żeby łatwiej przełożyć a i parapety bym widział u siebie więc sam widzisz, koszt nie mały takiej zmiany. Lusterka nie wiem musiał bym poczytać o nich ale chyba skłaniał bym się do zostawienia manuala, natomiast w miarę niedługo będę myślał o zrobieniu grzania do nich.