Dzisiaj ok godziny 10 w okolicach wodociągów w czechowicach widziana srebrna B4 w sedanie. A godzinkę później piękna bordowa B3 niedaleko Galicji. Przyznawać się :lol: . Obie audice z wlepami <ok>
Sorki, że tak późno ale 11 października białe b4 sedan z trzebnicy (rejestracja POT....) stało w Tarchałach Wielkich Wielkich pod domem niedaleko boiska wiejskiego. Przejeżdżałem tam punktualnie o godzinie 13:30.
Znaki szczególne: Zderzak przedni w wersji ubogiej czyli bez halogenów spryskiwaczy itp.
Dziś rano ok godz 7 na Wale Miedzeszyńskim mijałem na wysokości mostu Swiętokrzyskiego i ul.Sokolej klubowicza w zdaje się B4 ciemno zielonej na blachach WPI. Miał zrezaną wlepke na kawałku blaszki naklejonej na klape bagażnika. Kto to? Bo szukajac na liście wojewódzkiej nie udało się mi ustalić. Kontakt zaliczony. Najpierw klakson potem pomachałem i pojechaliśmy...
hexman pisze:A godzinkę później piękna bordowa B3 niedaleko Galicji.
to chyba ja
pozdro
bywam w Czechowicach bardzo często - robimy zlot 15-to minutowy w Cz.Dz. ?
Jeszcze takie drapłem w Cz.Dz. - kto to ? ktoś z Cz.Dz. ?
Fotki są w dużej rozdzielczości 2000 x 3000 tylko trzeba otworzyć w nowym oknie
dosłownie przed chwilą czyli ok godz 17 jechałem za Tobą srebnym sedanem ( mrygałem światłami) niestety nie szło jak wyprzedzić. Jechaliśmy ulicą de Gaullea ( wzdłuż cukrowni). Jechałeś ciemnym avantem B4 z wlepą po prawej stronie czarno białą :lol:
Skręciłeś w prawo ja pojechałem prosto, niestety spieszyłem się trochę, może innym razem będzie więcej czasu, pozdrawiam