ŚWIEŻAK W KRAINIE AUDI
ŚWIEŻAK W KRAINIE AUDI
Witam was wszystkich!
Otóż parę dni temu rozpoczęła się moja historia z uwielbianą przez Was marką.
Jako że, całe życie jeździłem i nadal jeżdżę BMW(e21,e28,e30)
Bardzo proszę Was o opinie na temat autka poniżej.
Wiem tyle-ma system KJtronic, wspomaganie, dodatkowe zegary, spojler na klapie z "pianki", klime i profilowaną tylną kanapę.
Chciałbym się dowiedzieć jaka ma katalogową moc, w jakich rocznikach występowały (wstyd ale roku produkcji też nie znam bo nie dostałem jeszcze dokumentów) oraz jaką nazwę mają tylne lampy które widać na foto.
Dziękuję i pozdrawiam!
Matey
Otóż parę dni temu rozpoczęła się moja historia z uwielbianą przez Was marką.
Jako że, całe życie jeździłem i nadal jeżdżę BMW(e21,e28,e30)
Bardzo proszę Was o opinie na temat autka poniżej.
Wiem tyle-ma system KJtronic, wspomaganie, dodatkowe zegary, spojler na klapie z "pianki", klime i profilowaną tylną kanapę.
Chciałbym się dowiedzieć jaka ma katalogową moc, w jakich rocznikach występowały (wstyd ale roku produkcji też nie znam bo nie dostałem jeszcze dokumentów) oraz jaką nazwę mają tylne lampy które widać na foto.
Dziękuję i pozdrawiam!
Matey
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 01:12 przez matey, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam tą stronke o coupe www.audicoupe.sol.pl zakładkę "dane techniczne"
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
a powitac Kolege, powitac <ok> powodzenia w odbudowie i koniecznie chwal sie postepami
zagladaj tez na Forum Audi B2 - wartokris0181 pisze:Polecam tą stronke o coupe www.audicoupe.sol.pl zakładkę "dane techniczne"
ogólnie autko śmiga rewelacyjnie, wszystkie elementy przodu mam gotowe do założenia.
silniczek pięknie pracuje tylko tego KJtronica trzeba będzie na pewno wyregulować.
klima wieje zimnym powietrzem, brak wycieków. niebieskie springi Eibacha.
Zadbam o wygląd zewnętrzny to na pewno. Audik dostanie wydech z kwasówki i dobre audio.
Cieszę się, że zima tuż tuż
silniczek pięknie pracuje tylko tego KJtronica trzeba będzie na pewno wyregulować.
klima wieje zimnym powietrzem, brak wycieków. niebieskie springi Eibacha.
Zadbam o wygląd zewnętrzny to na pewno. Audik dostanie wydech z kwasówki i dobre audio.
Cieszę się, że zima tuż tuż
- Audi Sport
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK