Zgierz - Poszukiwany zbiegły sprawca wyypaku!
-
nellyshadow
- Forum Audi 80

Zgierz - Poszukiwany zbiegły sprawca wyypaku!
Początek rejestracji EGZ...Wypadek w centrum, prawdopodobnie srebrne Coupe, uszkodzony tył, zostawił kawałek rejestracji. Uciekł z miejsca wypadku pozostawiając ofiary w ciężkim stanie, z uszkodzeniami kręgosłupa i klatki piersiowej. Wypadek miał miejsce parę dni temu. Mój brat jest w ciężkim stanie! Jakakolwiek informacja o srebrnym Coupe na zgierskich blachach będzie bardzo pomocna! Proszę o wszelką pomoc!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2009, 22:37 przez nellyshadow, łącznie zmieniany 4 razy.
-
nellyshadow
- Forum Audi 80

dzieki
dzieki wielkie,kluboiczow przesukalam,mamy tylko jednego z srebrnym audi ale to Łodziak nie Zgierzanin,dzieki
a co na to policja :?: powinni przejrzeć bazę wydziału komunikacyjnego i ustalić listę podejrzanych a potem zacząć sprawdzać i miejmy nadzieję że sprawca się znajdzie
ale jedno mi nie pasuje.. jak można zostawić kawałek tablicy rejestracyjnej i żeby nie było reszty :?: przecież wystarczy kopnąć w tablicę i cała wypada z ramki, nawet jak jest przykręcona, no chyba że na kilka mocnych śrub
ale jedno mi nie pasuje.. jak można zostawić kawałek tablicy rejestracyjnej i żeby nie było reszty :?: przecież wystarczy kopnąć w tablicę i cała wypada z ramki, nawet jak jest przykręcona, no chyba że na kilka mocnych śrub
-
nellyshadow
- Forum Audi 80