[Podkarpacie] Lista chętnych na spot (Przemyśl-Radawa 26/27)
Spoko loko, to w czudcu się spotkamy, nie wiem dokladnie gdzie to jest tam rynek, ale bądz jak możesz gdzieś przy trasie to Cię namierzymy, Ty też nas wypatruj z Tomikiem.gregorek pisze:chyba rze gdzies w rzeszowie pewnie bedziemy leciec obwodnica to morze gdzies na parkingu albo cpn
Tomiko i ja mieszkamy 500 m. od siebie więc się spotkamy w Jaśle z tąd polecimy na Rzeszów spotykając się z Tobą po drodze, taki plan, hehe. <ok>
[ Dodano: 2009-09-27, 09:10 ]
Podaj mi nr. telefonu na PW gregorek jak możesz albo puść pingla 788-294-028 <ok>
Będzie się można łatwiej znaleźć w razie czego.
[ Dodano: 2009-09-27, 09:16 ]
Mam numer <ok>
Tomku to 13.00 pod Bogumiłem ?
I po drodze do gregora zadzwonimy jak się będziemy zbliżać do niego. <ok>
[ Dodano: 2009-09-27, 19:44 ]
No i już w domu, kurcze katastrofa i nic więcej... :roll:
3 samochody się zjechały, ja Tomiko i Gregor darliśmy 140 km z Tomkiem żeby się przespacerować 15 min po pisaku i wrócić..
DINO co z Tobą tel nie odbierałaś, byłeś w ogóle ?
Na następny spot zapraszamy do Jasła, zorganizujcie się Panowie a my z Tomkiem już się reszta zajmiemy, najlepsza okazja przyszły weekend (m.in. dni Folusza), nikt się nie wysilił na Radawę więc nie macie co narzekać że tydzień po tygodniu.... <ok>
Fotki z Radawy wieczorkiem
I po drodze do gregora zadzwonimy jak się będziemy zbliżać do niego. <ok>
[ Dodano: 2009-09-27, 19:44 ]
No i już w domu, kurcze katastrofa i nic więcej... :roll:
3 samochody się zjechały, ja Tomiko i Gregor darliśmy 140 km z Tomkiem żeby się przespacerować 15 min po pisaku i wrócić..
DINO co z Tobą tel nie odbierałaś, byłeś w ogóle ?
Na następny spot zapraszamy do Jasła, zorganizujcie się Panowie a my z Tomkiem już się reszta zajmiemy, najlepsza okazja przyszły weekend (m.in. dni Folusza), nikt się nie wysilił na Radawę więc nie macie co narzekać że tydzień po tygodniu.... <ok>
Fotki z Radawy wieczorkiem