[B4 Cabrio] Mrugająca kontrolka wykrzyknika
[B4 Cabrio] Mrugająca kontrolka wykrzyknika
Witam wszystkich klubowiczow.
Mam pytanie odnosnie ekraniku w audi 80 b4 w zegarach.Ciagle mruga mi kontrolka(wykrzyknik)na tym ekranie i nie mam pojecia co to oznacza.
Prosze o nieusowanie tematu przez administratorow jezeli sa jakies bledy poniewaz jest to dla mnie bardzo wazne.
Pozdrawiam
Mam pytanie odnosnie ekraniku w audi 80 b4 w zegarach.Ciagle mruga mi kontrolka(wykrzyknik)na tym ekranie i nie mam pojecia co to oznacza.
Prosze o nieusowanie tematu przez administratorow jezeli sa jakies bledy poniewaz jest to dla mnie bardzo wazne.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 21:46 przez Myciej, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ktoś kiedyś zmieniał licznik i wstawił go z CABRIO. Ja również mam taką kontrolkę, tylko u mnie włącza się ona jak ssanie zapodam <rotfl2>gino9 pisze:co to jest????
[ Dodano: 2009-10-20, 16:29 ]
Ale przecież zostało Ci wyjaśnione co oznacza ta kontrolka.... :roll:Myciej pisze:Może ktoś chociaż mi powie gdzie moge znalesc eyjasnienie tej kontrolki
co do tej kontrolki to sobie przeczyści zamki na górze szyby bo może się nie domyka do końca ....gino9 pisze:kurde u mnie mruga kontrolka otwierania dachu :shock: co to jest????
Co do mrugania kontrolki z wykrzyknikiem to na pewno coś jest z układem hamulcowym może gdzieś na dołach Ci czujnik od klocków się wypina ?