No szkoda Kamilkamilek89 pisze:i znów nie zdążyłem:( i jeszcze ta pogoda i szkoła:( może następny wypadnie jak będę miał wolny weekend : pozdrówka dla wszystkich:)
Postaraj się następnym razem a w planach jest Dębica
Pozdrawiam!
spiczi pisze:mowili że w dębicy śa dobre czesci do audi za dobre pieniądze. <ok>rafałsz pisze:Kiedy planujecie w dębicy to ja organizuje? Co tam chłopaki z dębicy mówili?Tomiko9 pisze:a w planach jest Dębica
Jak dla mnie spot moze być koło grudnia, ale grill obowiązkowy <ok>
do jasla jechalem i tez liczylem na grilla, ale nie bylo :shock: . chlopaki z dębicy też mówili że liczyli na grilla a tu nic, jka wracalem do domu to gadalem z niki20 i tez mówił że szkoda że grilla nie byłoTomiko9 pisze:spiczi pisze:mowili że w dębicy śa dobre czesci do audi za dobre pieniądze. <ok>rafałsz pisze: Kiedy planujecie w dębicy to ja organizuje? Co tam chłopaki z dębicy mówili?
Jak dla mnie spot moze być koło grudnia, ale grill obowiązkowy <ok>
Hehe!-i takie wypowiedzi się ceni! <cieszy>
Trzymamy za słowo i oby wszystko wypaliło!
Pozdrawiam!
żartowałem <haha> <zeby> nikt nic o grilu z debicy, anie niki nie mówił. Tak zażartowałem <ok>Tomiko9 pisze:A no :oops: a obiecywaliśmy!-wiem,wiem,nagana się należy za to mi i Danowi,wpadka jak nic tym bardziej,że pogoda nawet była,bo nie lało od południa wtedy,nie ukryję chłopaki,że mi głupio-przepraszam i obiecuję poprawę <ok>
Wybaczycie? ja bym Wam wybaczył
O Ty gagatku!spiczi pisze:żartowałem <haha> <zeby> nikt nic o grilu z debicy, anie niki nie mówił. Tak zażartowałem <ok>