Witam....
Moj problem jest taki ze nie dziala mi podswietlanie predkosciomierza i wskaznika paliwa.
Moje pytanie jest takie z jakiego licznika pasuje płytka ze sciezkami...
Bo kupiłem licznik z wersji benzynowej al niepasuje wogle....
Chciałbym widziec w nocy predkosc bo juz mam mandat do zaplaty......
[ B4 AAZ ] Licznikiem
no zarowki dzialaja.
ale zrobiłem obejscie tzn z dzialajacej strony wziałem do zarowki przylutowałem dwa kabelki do drugiej zarowki....
zamontowałem i teraz wogle nie chce działac podswietlanie...
jutro jak sie uda to go rozbiore i sprawdze sciezki,jesli ktoras sie spaliła to niewiem co zrobie...
jak moze cie to napiszcie czy musze cały licznik rozebrac czy tylko wykrecic z tyłu licznika srubki i zdemontuje samo płytke ze sciezkami???
Dodano: 2009-10-23, 18:18
moj licznik był miał na płytce kilka sciezek spalonych....
poznałem jak sie rozbiera licznik i doszłem do wniosku ze firma AUDI robi samopchody tak aby mozna był w samodzielnie je naprawiac......
co do licznik to zrobiłem obejscia za pomoc kabelkow na spalonych sciezkach i jutro zamontuje i napisze co mi wyszło po naprawie...
Dodano: 2009-10-26, 08:59
Obejscie za pomoca kabelków sie udało teraz podswietlanie licznika działa........
ale zrobiłem obejscie tzn z dzialajacej strony wziałem do zarowki przylutowałem dwa kabelki do drugiej zarowki....
zamontowałem i teraz wogle nie chce działac podswietlanie...
jutro jak sie uda to go rozbiore i sprawdze sciezki,jesli ktoras sie spaliła to niewiem co zrobie...
jak moze cie to napiszcie czy musze cały licznik rozebrac czy tylko wykrecic z tyłu licznika srubki i zdemontuje samo płytke ze sciezkami???
Dodano: 2009-10-23, 18:18
moj licznik był miał na płytce kilka sciezek spalonych....
poznałem jak sie rozbiera licznik i doszłem do wniosku ze firma AUDI robi samopchody tak aby mozna był w samodzielnie je naprawiac......
co do licznik to zrobiłem obejscia za pomoc kabelkow na spalonych sciezkach i jutro zamontuje i napisze co mi wyszło po naprawie...
Dodano: 2009-10-26, 08:59
Obejscie za pomoca kabelków sie udało teraz podswietlanie licznika działa........