[Audi 80 B4 ABT-piękne oczy:)]
te zegary nawet fajne, ciekawe czy były w komplecie z cyferblatami do dodatkowych wskaźników :mrgreen:
co do lamp to tak średnio to wygląda, pewnie czarne trochę lepiej by wyglądały.
tłumik? nie skomentuje
granie? trzeba usłyszeć
ogółem rzecz biorąc to takie zabawki bardziej pasują do "plastikowych" japońskich nissanów czy innych wynalazków aniżeli do Audi.
Audi to auta z innego przedziału, zaliczane raczej do segmentu aut ekskluzywnych. Ale to tylko moje zdanie.
każdy ma swoje wizje dotyczące swojego tyłkowzu. To ma sie tobie podobać, a co inni powiedzą to niekoniecznie musisz brać do siebie
Pozdro
co do lamp to tak średnio to wygląda, pewnie czarne trochę lepiej by wyglądały.
tłumik? nie skomentuje
granie? trzeba usłyszeć
ogółem rzecz biorąc to takie zabawki bardziej pasują do "plastikowych" japońskich nissanów czy innych wynalazków aniżeli do Audi.
Audi to auta z innego przedziału, zaliczane raczej do segmentu aut ekskluzywnych. Ale to tylko moje zdanie.
każdy ma swoje wizje dotyczące swojego tyłkowzu. To ma sie tobie podobać, a co inni powiedzą to niekoniecznie musisz brać do siebie
Pozdro
No wy(toruń) już wiecie że dołozyłem spoiler,ale narazie daje sobie spokuj ze zmianami.Na wiosnę będę chciał zaciski pomalowac,co jeszcze :?: :?: :?: zobaczymy bo u mnie jak coś wpadnie w oko to działam:)o jeszcze planuje nad blendą na tylnia szybę.
A teraz wymiana srodkowego tłumika,odmy(jak dostanę gdzieś),akumulatora i jest <ok> przygotowana do przeglądu i oplaty oc
A teraz wymiana srodkowego tłumika,odmy(jak dostanę gdzieś),akumulatora i jest <ok> przygotowana do przeglądu i oplaty oc
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt: