Widzę że jeszcze inne osoby podjeły temat. Ja wstawiłem swoje zdjęcia jako poglądowe, czyli (jak wygląda zaworek ) i tak jak podkreślił to "krkbzyk" zaworek jest założony na powrocie. Co do Pytania
kula_sc pisze:Tylko mnie zastanawia jedna rzecz odnośnie takiego czegoś czy czasem nie zawęzi ten zaworek światła przewodu ??
to odpowiadam że są do kupienia różnej średnicy, więc można sobie dobrać. Co do pytania
Fighter001 pisze:witam mam prawdopodobnie ten sam problem poniewaz na zimnym silniku gdy auto zapale to przerywa przez kilka sekund. Tylko u mnie nie moge sprawdzic czy jest powietrze w wezu poniewaz nie sa przezroczyste no i ja mam podgrzewacz paliwa czy on zapobiega cofaniu sie paliwa
. Nie chce się monrzyć, ale nasze niunie to nie 3-letnie autka i pompy w silnikach diesla mają swoje lata, więc więkrzości z nich mogą występować podobne problemy z cofaniem się paliwa. I nawiązując do twojego pytania. Ja bym założył, przynajmniej na doprowadzeniu paliwa przezroczysty wężyk, koszt niewielki a odpowiedź otrzymasz, czy to wina cofającego się paliwa. Pozdrawiam