przyznaje ze jezdzer agresywnie moim A. i wykiskam z niego ostatnie poty, ale ostatnimi czasy pojawily mi sie 2 problemy
1. sytuacja wyglada tak : wkladam kluczyk i przekrecam stacyjke, na dole swieci sie olej itd a na stodku sa takie dwie kontrolki a chodzi mi o ta wyzej ( na srodku ta wyzej ) co wyglada jak plywajacy w wodzie splawik, odpalam i wsszystko gasnie i jade. problem zaczyna sie jak silnik jest zimny a pozniej juz zadko, mianowiecie jak daje mocno w spod to ten jak by dryfujacy spalwic miga lub sie pali stale, co to moze oznaczac :?: podobnie sie dzieje gdy np skrecam w prawo z wieksza predkoscia a jest ciasno i slabo trzyma sie podloza
2. jak ruszam agresywnie cos jak by raczej postronie kierowcy i z tylu bardziej niz na srodku wali a raczej ni to buczenie , nie wiem, buczy to tez jak np dam na 2 szybko puszczam sprzeglo i daje szybko mocno gaz, i to samo przy daniu na 3
samochod jest po to zeby jezdzic i dawal przyjemnosc wkoncu wybiore sie do mechanika , ale najpierw chcialem spytac ekspertow z forum
pozdrawiam
[B3 2.0 AAD] Migająca kontrolka wody
[B3 2.0 AAD] Migająca kontrolka wody
Ostatnio zmieniony 16 paź 2012, 18:40 przez kamilk85, łącznie zmieniany 1 raz.