[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
Jaca997, a ako sprawdziles. wiesz byly przymrozki i jak masz slaba baterie to nie zakreci i swiece to tylko takie jakie producent zaleca (NGK BUR5ET-10)
Tez mam problemy z Audi. U ojca nie chodzi na LPG, u mnie mam wilgoc (takie male, lekko wilgotne miejsce) po prawej stronie podlogi bagaznika. Do tego Transit dzis rano odpalal na 3 cylindry :shock: . Normalnie wszystko na raz, a czasu brak.
Tez mam problemy z Audi. U ojca nie chodzi na LPG, u mnie mam wilgoc (takie male, lekko wilgotne miejsce) po prawej stronie podlogi bagaznika. Do tego Transit dzis rano odpalal na 3 cylindry :shock: . Normalnie wszystko na raz, a czasu brak.
Ostatnio zmieniony 20 paź 2009, 20:42 przez seba6891, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie wróciłem od gazownika. Nie zgadniecie... Rozrząd przestawiony... :shock: Nie mam pojęcia jak to się stało :shock: Ale jest już dobrze. Nawet jest silniejsza :mrgreen: Tylko zauważyłem dziwną rzecz na PB. Falujące obroty. Od 1000 - 1200 - 1000 - 1200... itd :roll:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2009, 19:24 przez Jaca997, łącznie zmieniany 1 raz.
ja tez za 3tyg oc i przeglad,dzis u kolegi z Jarka zamowiłem srodkowy tłumik bo juz go raz spawałem ale znowu siada trza wymienic.dotego akumulator tez powoli kaput :!: przyjdzie -2st lub troszkę więcej i bedzie pych na pych :evil: o odmie nie wspomne.
ale są w tym dobre strony ciągle wożę sie AUDI80:mrgreen:
ale są w tym dobre strony ciągle wożę sie AUDI80:mrgreen:
-
- Forum Audi 80
heh istny pochłaniacz kasy :mrgreen: :roll:Pelek pisze: ja tez za 3tyg oc...
...srodkowy tłumik...
...akumulator tez powoli kaput...
...o odmie nie wspomne...
no jakby nie było <ok> Ja to już myślałem że będę musiał opchnąć komuś moją ale jeszcze się trzyma "dziewucha" :mrgreen:Pelek pisze:ale są w tym dobre strony ciągle wożę sie AUDI80:mrgreen: