[Opole] Spoty Opolskie Sie Wie Nie!
heh, zaswędziało w kieszeni
moja od tygodnia stoi u mechanika... coś gruchotnęło w czasie jazdy i już dalej nie pojechałem
Wczoraj cały dzień gościu nie odbierał telefonu...
a dzisiaj powtórka z rozrywki...
Luk, możesz pojechać ze mną do Folwarku rzucić okiem na niego czy on w ogóle coś zrobi? A może znasz tego młodego mechanika z tamtąd?
moja od tygodnia stoi u mechanika... coś gruchotnęło w czasie jazdy i już dalej nie pojechałem
Wczoraj cały dzień gościu nie odbierał telefonu...
a dzisiaj powtórka z rozrywki...
Luk, możesz pojechać ze mną do Folwarku rzucić okiem na niego czy on w ogóle coś zrobi? A może znasz tego młodego mechanika z tamtąd?
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Ja jestem z kolegi bardzo zadowolonyluk_OP_Q89 pisze: Było się do mnie zgłosić mój najlepszy mechanik w ASO w którym pracuje ma w domciu warsztacik....a że to podwładny i kolega....
A jak się zaczęło sypać to wszystko naraz. Mam problem z benzyną, autko się dławi,wczoraj zaczął mi coś świrować na gazie,klimatronik mi się zrąbał działa tylko w jednej pozycji i do tego sam sobie prędkość włącza,poza tym mam kałużę wody pod siedzeniem kierowcy nie wiadomo skąd cieknie. Aha i już nie mówię o tym że znowu mi płyn chłodniczy ucieka i nowy niby lakier jest gównianie pomalowany bo na tylnej klapie już są pęknięcia:-/Glinu pisze:to też masz nie wesoło?? Co z Twoją się dzieje?
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80