[B4 ABK 115] Sprzęgło
[80 B4 2,0E ABK] pytanie o tarczę sprzęgła
Witam!
Słuchajcie chłopaki, mam pytanie. Orientuje się ktoś czy tarcza sprzęgła od ABK będzie pasowała do jednopunktowego 90KM. Nie wiem dokładnie, jaki jest to silnik ale mam tarcz od swojego ABK 115KM na sprzedaż i pytał mnie gość czy będzie do niego pasować.
Nie chcę mu sprzedać lipy, więc napiszcie, czy pasi?
Słuchajcie chłopaki, mam pytanie. Orientuje się ktoś czy tarcza sprzęgła od ABK będzie pasowała do jednopunktowego 90KM. Nie wiem dokładnie, jaki jest to silnik ale mam tarcz od swojego ABK 115KM na sprzedaż i pytał mnie gość czy będzie do niego pasować.
Nie chcę mu sprzedać lipy, więc napiszcie, czy pasi?
[80 B4 2.0 ABT (avant)] czy to sprzęgło..??
witam. mam problem z wrzucaniem biegów na włączonym silniku.. gdy silnik nie pracuje biegi wchodzą normalnie.. co zrobić..??
-
- Forum Audi 80
[B4 ABK 115] Sprzęgło
witam wszystkich klubowiczów mam putanko kupiłem sprzęgło do mojej audi ale nie luka ani sachs ani valeo tylko MEKARM 24 mieśiące gwarancji i podobno jest niezłe a co wy o tym myślicie :cry:
Ostatnio zmieniony 24 sty 2009, 20:51 przez bestia-tom, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
rowniez pierwszy raz slysze o tej firmie wydaje mi sie ze to lipa sprzego jak ci padnie to powiedza ze z twojej winy bo jezdziles na pol sprzegle tak zazwyczaj jest byle klijent kupil szkoda tylko pozniej roboty :-x moze i sie myle co do tej firmy ale 60tys powines zrobic w najgorszym przypadku ja sie juz przekonalem nie tylko w motoryzacji co tanie to smelc polecam sachsa lub luka <ok>
to jest logiczne jezeli produkt jest tanszy o polowe w kazdej dziedzinie na produkcji koszta te sa zmnieszane do min.tzn.gorszy i slabszy surowiec do produkcji a pozniej tansza sila robocza
to jest logiczne jezeli produkt jest tanszy o polowe w kazdej dziedzinie na produkcji koszta te sa zmnieszane do min.tzn.gorszy i slabszy surowiec do produkcji a pozniej tansza sila robocza
-
- Forum Audi 80
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
Sachs Luk są po 500-600zł/kpl. Ja bym tego nie zakładał no chyba że sam to zrobisz i nie masz kosztów mechanika. Sprzęgło jak element cierny się zużywa więc dochodzenie praw gwarancyjnych jest nierealne, zawsze wmówią Ci że to z winy użytkownika. Spróbuj zwrócić do sprzedawcy, lepiej zapłacić drugi raz za wysyłkę 20zł niż wyciągać skrzynie 2x.
-
- Forum Audi 80