[Audi Coupe 89][SWAP 2.2T MC++] by Kris0181 sprzedane
No i w końcu doczekaliśmy się nowych fotek nowej coupe;) No i nowych modów przy okazji :mrgreen: A te lampki ładnie wyglądają, tylko jak świecą?! Ten wydech tylko według mnie do poprawki, za mocno wystaje i lekko krzywy.
PS. Nie napisałeś że zmieniłeś grill <ok>
Pozdrawiam i życzę bezawaryjności <ok>
PS. Nie napisałeś że zmieniłeś grill <ok>
Pozdrawiam i życzę bezawaryjności <ok>
Przy przyciemnianiu halogenów jeden nie przeżył :mrgreen: Wkurzyłem się i za duzo sily użyłem... było tylko 'pyk' <lol>MIODEK pisze:kris0181, a do czego ten wlot w zderzaku ? :mrgreen: :roll:
Fajny plener sobie wybrałeś
Tak, tak takie są plany :-> schować końcówke do wewnątrz i zrobić coś hardcorowego z resztą wydechu <mikolaj> Teraz końcowy się przekrzywia bo środkowy jest jakos 'nie ten teges' przymocowany i go skręca.Garo pisze:No i w końcu doczekaliśmy się nowych fotek nowej coupe;) No i nowych modów przy okazji :mrgreen: A te lampki ładnie wyglądają, tylko jak świecą?! Ten wydech tylko według mnie do poprawki, za mocno wystaje i lekko krzywy.
Lampki myślałem że będą źle świecić... wtedy bym wywalił folię... ale nie świecą idealnie wręcz no i odblaski się odbijają... czego by nie było chyba w przypadku pomalowania lamp motipem... (?)
Skleroza postępującaGaro pisze:PS. Nie napisałeś że zmieniłeś grill <ok>
Czytasz w moich myślach Adamek :mrgreen: znaczek też chcę maznąć tylko nie moge nigdzie zdobyć takiej fajnej taśmy dwustronnej jakby pulchnej wlasnie specjalnej do takich znaczków. Bo jak go zdejme to nie bede miał czym przykleić <ok>Słonik pisze:NO no no widze ze ktos tu ostro dziala nie zimuje :mrgreen:
Wyszla niezla gangsterka z niej. Nie myslales zeby przednie boczne szyby dokleic na czarno lekko :?:
Popraw ten wydeszek i bedzie cacy. A i z mojej strony to taka mala sugestia zeby do kompletu znaczek OOOO tez na czarno maznac <ok>
Z przednimi szybami nie bede sie bawil... miałem w czarnej przednie przyciemnione i najeździłem tak z 2 tygodnie moze dopóki trafilem na upartych misiaków wwrrrr...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
a widzisz to nie jest tak do konca homemade bo blenda jest od Tresera o czym oczywiscie Skleroza Postepujaca byl laskaw niewspomniec :mrgreen:, widzialem toto na zywo w stanie o kilka stadiow wczesniejszym ale juz wtedy bylo niezle <ok>gornik pisze:black pakiet home made jest niezły na fotach, a jak na żywo?