[Podkarpackie] Terminarz spotów Podkarpackich
- arekkrosno
- Forum Audi 80
Co do quattro to będzie przecież osobna kategoria. Ośki osobni 2Ośki osobno. Ja znam fajne miejsce w Krośnie na lotnisku - Naprzeciwko bazy sprzętu Naftomontaż. Tam czasami L-ki trenują parkowanie ale w zimie jak przysypie to nikt tam nie trenuje. A w zimie dlatego żeby nie katować auta i opon. Często tam KJS-y organizują.
np (drugi odcinek specjalny). To są 2 place połączone przesmykiem i na każdym są po 2 wysepki. Wystarczy 1 opona żeby ułożyć trasę. Odcinek jest wyłączony całkiem z ruchu!
np (drugi odcinek specjalny). To są 2 place połączone przesmykiem i na każdym są po 2 wysepki. Wystarczy 1 opona żeby ułożyć trasę. Odcinek jest wyłączony całkiem z ruchu!
- arekkrosno
- Forum Audi 80
Hejka Aruś!arekkrosno pisze:Jest ok - tak jak pisałem wcześniej odcinek jest wyłączony z ruchu, organizują tam kjs-y, i ćwiczą L-kami jak nie przysypie śniegiem. Więc teren musi być czysty. Wybiorę się w przyszłym tygodniu na rekonesans jeszcze żeby ewentualne dziadostwo uprzątnąć zanim przysypie śniegiem
No to super! :mrgreen:
Czekamy już teraz tylko na śnieg i ogień w to miejsce <cieszy>
Wielkie za pomysł i resztę Arku
To do szybkiego zobaczyska!
- arekkrosno
- Forum Audi 80
Witam Mam pytanko, bo widzę że terminarz się zmienił. Czyli grudniowego zlotu w Dębicy nie będzie? Niedawno kupiłem 80b4 1.9 TDI i tak bym nawet przyjechał oglądnąć wasze cuda Ja co do ścigania itp. to odpadam i tak bo dopiero próbuje wyczuć samochód
Jak by się coś zmieniło, albo ktoś w Dębicy by nawet coś małego planował to proszę o kontakt 6935805 gg lub kom 794667223 : )
Jak by się coś zmieniło, albo ktoś w Dębicy by nawet coś małego planował to proszę o kontakt 6935805 gg lub kom 794667223 : )