[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Myślałem o czymś mniej strzeżonym i dłuższym, tak żeby można było się choć trochę rozpedzić i sprawdzić co się będzie działo przy 60-80kmh i lodzie- a wtedy możliwe że pojadę daaaaleko w nie do kńca wybranym kierunku
Mi pasuje jakiś termin po 14.10 ;p no chyba że w Gdańsku, to wtedy może być wcześniej ^^
Mi pasuje jakiś termin po 14.10 ;p no chyba że w Gdańsku, to wtedy może być wcześniej ^^
A kwietniowy spot na spalarni wizytą policji i mandatami. Tak więc jeśli umawiamy się na spot to najlepiej parking centrum handlowego jakiegoś a jeśli to ma być spot z małymi wyścigami to proponuje mniej ograne (i odwiedzane przez misiów) miejsce niż spalarnia, cargo czy tam inne ogólne znane miejsca w których ścigają się ludzie z wwa. Z terminem to u mnie różnie. Zazwyczaj co drugi dzień mnie nie ma więc jak ustalicie date to napisze czy bede.Shutter pisze:tak naprawde wiekszosc parkingow bądź miejsc w okolicach centr handlowych. Tylko uwazac oczywiście trzeba, bo pamietam rok temu, małe drifty z kolegami skończyło się wizytą Straży Miejskiej ;P
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK