Mam takie pytanie do was. Wydaje mi się, że troszkę spękał mi środkowy wąż wychodzący z pompy wody. Takie pytanie jak go szukać, żeby kupić ile by kosztował, albo jakim innym go zastąpić. Ewentualnie reszte też dla świętego spokoju.
Przy okazji wymieniłnym sobie płyn w układzie i ile go wchodzi?
[B3 JK 1.6D] Przewód pompy wody
chyba zrobie tak jak mowisz Spiczi, że podjade sobie do sklepu i niech mi dobierze
a co do płynu to dziękuje liczylem, że w 5l się wyrobie a tak to będę musiał dokupić jeszcze coś na dolewkę :-|
[ Dodano: 2009-11-03, 17:53 ]
koledzy jeszcze takie małe pytanie do was odnośnie wymiany samego płynu bo nie chce zakładać kolejnego tematu
jak ją zrobić przy tym silniku :?: spuścić stary płyn przez przewód przy chłodnicy i przy pompie ten który mam zamiar wymienić :?: i czy czasem nie zapowietrze jakoś przez przypadek układu :?:
a przewód zamówiłem sobie dzisiaj całe 10zł więc nie zbankrutuje
a co do płynu to dziękuje liczylem, że w 5l się wyrobie a tak to będę musiał dokupić jeszcze coś na dolewkę :-|
[ Dodano: 2009-11-03, 17:53 ]
koledzy jeszcze takie małe pytanie do was odnośnie wymiany samego płynu bo nie chce zakładać kolejnego tematu
jak ją zrobić przy tym silniku :?: spuścić stary płyn przez przewód przy chłodnicy i przy pompie ten który mam zamiar wymienić :?: i czy czasem nie zapowietrze jakoś przez przypadek układu :?:
a przewód zamówiłem sobie dzisiaj całe 10zł więc nie zbankrutuje