Pytanie ważne pół żartem pół serio
Pytanie ważne pół żartem pół serio
Nasze kochane maluszki mają logo ładne takie cztery kółeczka, a niech mi ktos napisze co to znaczy prosze ? jak nie wiecie to napisze to tutaj dziś wieczorem lub jutro rano.
Czekam na pomysły oraz odpowiedzi.
pozdrawiam serdecznie
Dadu
Czekam na pomysły oraz odpowiedzi.
pozdrawiam serdecznie
Dadu
- pawelbicz
- Forum Audi 80

Znak firmowy Audi - cztery koła - symbolizuje marki: Audi, DKW, Horch i Wanderer, połączone w Auto Union. Fuzja Auto Union i NSU w 1969 roku wywarła znaczny wpływ na rozwój motoryzacji. W 1985 roku z Audi NSU i Auto Union AG powstała AUDI AG. Dział Audi Tradition razem z tradycyjnymi spółkami Auto Union GmbH i NSU GmbH pielęgnuje i prezentuje bogatą i rozgałęzioną historię Audi.
Pozdro :mrgreen:
Pozdro :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ja wiem, ja wiem
Cztery połonczone kółeczka symbolizują cztery firmy motoryzacyjne które połaczyły sie na początku XX wieku. Były to: DKW, Audi, Horch i Wanderer.
[ Dodano: 2007-05-18, 11:40 ]
Dodam jeszcze że nazwa naszej kochanej marki czyli Audi pojodzi od nazwizka Augusta Horcha, który przetłumaczył swoje nazwisko na łacine (Horch znaczy słuchaj) i wyszło Audi. Czyli Audi znaczy słuchaj po łacinie. Dlatego mozna sie wybrać na przykłąd na AUDIencje do papierza :lol:
[ Dodano: 2007-05-18, 11:40 ]
Dodam jeszcze że nazwa naszej kochanej marki czyli Audi pojodzi od nazwizka Augusta Horcha, który przetłumaczył swoje nazwisko na łacine (Horch znaczy słuchaj) i wyszło Audi. Czyli Audi znaczy słuchaj po łacinie. Dlatego mozna sie wybrać na przykłąd na AUDIencje do papierza :lol:
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
no to tym tokiem myślenia np BMW to tylko 100 tys gwarantowanego przebiegu, z czego podzielone na 4 okresy (szachownica) raz lepiej raz gorzej i tak co 25 tys... :mrgreen:
a mercedes to też 100 tys ale podzielone na 3 po 33 tys po którym nastąpić musi wybulenie kasy (bo ramiona gwiazdy są srebrne, a srebro jak wiadomo jest drogie
i świstaka do sreberka też zatrudnić trzeba)
a mercedes to też 100 tys ale podzielone na 3 po 33 tys po którym nastąpić musi wybulenie kasy (bo ramiona gwiazdy są srebrne, a srebro jak wiadomo jest drogie
<no to tym tokiem myślenia np BMW to tylko 100 tys gwarantowanego przebiegu, z czego podzielone na 4 okresy (szachownica) raz lepiej raz gorzej i tak co 25 tys... :mrgreen: >
Poniekąd BMW znaczy Będziesz Miał Wydatki , nie wiedziałeś ? Ledwo sie zakupi bume, już trzeba lecieć po dresik, na początek z jednym paskiem,potem jak zdreszenie postępuje trzeba wymieniac na dwa i trzy, adibaszki muszą być, ogromny złoty łańcuch na szyi
A i w ogóle części do takiej jak ktos ma małego i kupuje sobie np 328 by mu było raźniej to masakra, drogo jak cholera.
pozdrawiam serdecznie
Dadu
Poniekąd BMW znaczy Będziesz Miał Wydatki , nie wiedziałeś ? Ledwo sie zakupi bume, już trzeba lecieć po dresik, na początek z jednym paskiem,potem jak zdreszenie postępuje trzeba wymieniac na dwa i trzy, adibaszki muszą być, ogromny złoty łańcuch na szyi
pozdrawiam serdecznie
Dadu
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Labiel pisze:Dadu, zapomniałeś jeszcze o fryzjerze. Przecież to raz na dwa dni trzeba iść na golenie pały co by zawsze sie świeciła. A to przecież też kosztuje.
Ciiiiiiiiiiiicho, ja też jestem prawie łysy , he he he, ale mam Balbinke, to sie sam ogole, a kase zamiast na fryzjera to mam na maleństwo.
Własciwie, piekne życie, moja kochanka ma 20 latek (B3albinka) moja kobieta 24 prawie, ciekawe która mnie wcześniej zostawi he he he
pozdrawiam
Dadu