..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
- Skuciok
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
No to żeś waść zaszalał. Pozostaje tylko życzyć powodzenia w sprzedaży. Szkoda tyle włożonej pracy i $.
Miałem już wcześniej napisać że nie do końca leżą mi te US lampy na tyle compi, że wszystko ok oprócz tych lampek, ale teraz to już nieważne.
Do przyszłego właściciela, takie compi z extraksami to jest dobra inwestycja, bo kompletowanie samemu dodatków jest bardzo czaso i kosztochłonne.
Miałem już wcześniej napisać że nie do końca leżą mi te US lampy na tyle compi, że wszystko ok oprócz tych lampek, ale teraz to już nieważne.
Do przyszłego właściciela, takie compi z extraksami to jest dobra inwestycja, bo kompletowanie samemu dodatków jest bardzo czaso i kosztochłonne.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
hmmm...
no ale w koncu podobno tylko krowa nie zmienia zdania. 3mie kciuki za nastepny projekt i obys nie mial powodow do narzekania na podsterownosc, powodzenia <ok>
Ezumaru pisze:The ACE engine is in the Competition for a reason, it's has the best weight/power ratio. It's light and not that weak.
:mrgreen:Ezumaru pisze:Zaczyna brakować również mocy, 140 PS to mało
no ale w koncu podobno tylko krowa nie zmienia zdania. 3mie kciuki za nastepny projekt i obys nie mial powodow do narzekania na podsterownosc, powodzenia <ok>
Podtrzymuje to co pisałem, ale brak mocy, to brak mocy. Quattro musi jej mieć więcej i to już wam powinno podsunąć pewne wyobrażenie co mi w głowie teraz krąży. Większe, mocniejsze i oczywiście quattro, powiedziałem że nigdy więcej nie chce ośki i tego się mam zamiar trzymać <ok>deejay.ftb pisze:hmmm...
Ezumaru napisał/a:
The ACE engine is in the Competition for a reason, it's has the best weight/power ratio. It's light and not that weak.
Ezumaru napisał/a:
Zaczyna brakować również mocy, 140 PS to mało
:mrgreen:
... Może i mam a Tobie nic do Tego :evil:AUDI_A6 pisze:
Ty to masz jakiś kompleksy chyba, naprawdę
Ja przynajmniej włoże worek siana w auto i go nie sprzedam bo to bez sensu by było :roll:
Wole mieć auto do końca albo dwa jedno na co dzień a drugie do zabawy :!:
... A zresztą co ja się będę produkował
... Ezu kupuj S6 i śmigaj
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Napakujesz się kasy w klekota i zrobisz go na 150km i co z tego? Przyczepność będziesz gubił do 3 biegu i wcale osiągów jakiś nie będzie. Taka prawda sam sobie przemyśl. Niektórym to daje radość, ale niektórzy myślą głową i już zmieniają auta na coś bardziej rozwojowego. Kto jak co woli, ja tylko napisałem że niepotrzebnie się produkujesz bo jak chce sprzedać to niech sprzedaje. Tyle odemnie, bez spinania się bo każdy ma swoje zdanie i niekoniecznie chce słuchać ciętych ripost, strzała.
AUDI_A6, ale osiągnięcie swojego celu to jest radocha bo będzie zrobiona jak ty chciałeś i będzie ci się podobać pod każdym względem :roll: a inni niech se myślą co chcą. Ale trzeba iść do przodu <ok>
Ostatnio zmieniony 03 lis 2009, 11:50 przez wujo1, łącznie zmieniany 2 razy.
... Sorki poniosło mnieAUDI_A6 pisze:Napakujesz się kasy w klekota i zrobisz go na 150km i co z tego? Przyczepność będziesz gubił do 3 biegu i wcale osiągów jakiś nie będzie. Taka prawda sam sobie przemyśl. Niektórym to daje radość, ale niektórzy myślą głową i już zmieniają auta na coś bardziej rozwojowego. Kto jak co woli, ja tylko napisałem że niepotrzebnie się produkujesz bo jak chce sprzedać to niech sprzedaje. Tyle odemnie, bez spinania się bo każdy ma swoje zdanie i niekoniecznie chce słuchać ciętych ripost, strzała.
Szkoda że nie mam kasy bo już bym po nią jechał <osohozi>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: