Zima, brak mocy nadrabiamy trakcją <zly>Słonik pisze:Teraz moze padac snieg :mrgreen: <quattro> .
[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Hie hie hie dobre .Ezumaru pisze:Zima, brak mocy nadrabiamy trakcją
Oponki kupowalem uzywane po jednym sezonie, placilem za nie 200zl to mysle ze dobra cena <ok> .SIDNEY85 pisze:Oponki kupiles nowe ???
Jaka cena i daj znac jak sie zmiga na nich po polskich drogach widze ze maja jakies kolce, jak to bedzie wygladac na asfalcie to nie sa opony sniegowe ???
Moje nie majaj kolcow, zostaly po nich tylko dziurki. C do smiganai po nich to sprawiaja wrazenie bardzo przyczepnych, zobaczymy jak na sniegu jeszcze nie mialem okazji ale slyszalnie szumia na suchym i mokrym asfalcie jednak mi to nie przeszkadaza jakos specjalnie, niestety cos za cos.
Słonik widzialem na zywo Compi wiesz ze powalil mnie silnik na kola jak rowniez stan twojego audi. ogolem wielkie gratulacje!!! za wklad pracy!!
wiesz ze dla mnie to tylko cos z silnikiem zrob 8-) zaloz DIGI :mrgreen:
pozdrawiam
ps: na TDI nie bede cie namawial niech zostanie w ori.
ps2: wrazie co mam kompletna klimatyzacje :mrgreen:
wiesz ze dla mnie to tylko cos z silnikiem zrob 8-) zaloz DIGI :mrgreen:
pozdrawiam
ps: na TDI nie bede cie namawial niech zostanie w ori.
ps2: wrazie co mam kompletna klimatyzacje :mrgreen:
Miło być wiele a nie ma
chmiel25, oj masz racje, DIGI by się przydał bo ten KeMotronic to mnie wykończy kiedyś. :evil: Jeszcze jedna grubsza awaria w tym aucie a stracę cierpliwość i zamienię je na lepszy model. <palma>
Tymczasem coś na tapetkę pt."Były sobie trzy" <ok> Pozdro Ceebol i Czarek
chmiel25, oj masz racje, DIGI by się przydał bo ten KeMotronic to mnie wykończy kiedyś. :evil: Jeszcze jedna grubsza awaria w tym aucie a stracę cierpliwość i zamienię je na lepszy model. <palma>
Tymczasem coś na tapetkę pt."Były sobie trzy" <ok> Pozdro Ceebol i Czarek
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 20:36 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.