[B4/ADA] gasnie z czujnikiem Halla
[B4/ADA] gasnie z czujnikiem Halla
Witam wszystkich klubowiczow,posiadam Audi B4 silnik ADA 74 kw,po odlaczeniu czujnika halla auto odpala jesli uczymuje wysokie obroty moge go znowu wlaczyc(wtyczka)po zejsciu nawolne obroty natychmiast gasnie i nie daje sie uruchomic jednak po wylaczeniu wtyczki halla znowu odpala.Dodam tylko ze czujnik Halla juz wymienilem i zadnego efektu moze ktos zna temat .Pomocy <buu>
Ostatnio zmieniony 05 lis 2009, 22:45 przez pgo50, łącznie zmieniany 1 raz.
Audi B4 1,6 74 KW gasnie z czujnikiem Halla
Witam Kolego,VAG-a mam i rowniez Boscha kpl,ale jak wiesz jesli robisz diagnostyke to sa samochody ktore niewiele mowia to nie OBD 2 ta propozycja to troche jak ciemnego naciagnac na widok laptopa,prosilem o to czy ktos mial te usterke i moze podac temat drzwi otwartych.Zycze udanych interesow
Re: Audi B4 1,6 74 KW gasnie z czujnikiem Halla
Koledzy po pierwsze jaki czujnik Halla?...jak już to generator Halla który znajduje się w aparacie zapłonowym a następnym etapem jest moduł zapłonu,który ukryty jest w lewym słupku od strony pasażera który jest integralnym członem urządzenia sterującego zwanym potocznie przez laików komputerem ...i wiecie co kazdy chce udowodnić swoją racje a problem nadal nie pozostaje rozwiązany pozdrawiam :->pgo50 pisze:Witam Kolego,VAG-a mam i rowniez Boscha kpl,ale jak wiesz jesli robisz diagnostyke to sa samochody ktore niewiele mowia to nie OBD 2 ta propozycja to troche jak ciemnego naciagnac na widok laptopa,prosilem o to czy ktos mial te usterke i moze podac temat drzwi otwartych.Zycze udanych interesow
Audi B4 1,6 74 KW gasnie z czujnikiem Halla
Witam ,Kolego m,ozesz mi wytlumaczyc co znaczy "w lewym slubku od pasazera"?Lewy lupaek jest tylko jeden,jaki modul?jedyny znajduje sie kolo cewki.gdzie ja jestem czy jest jeszcze jakis kucharz?
Dodano: 2009-11-07, 01:12
Przepraszam za slubek ma byc slupek ,ale zakrapiana impreza itd.ale kuchnia pozostaje aktualna.Pozdrawiam
Dodano: 2009-11-07, 01:12
Przepraszam za slubek ma byc slupek ,ale zakrapiana impreza itd.ale kuchnia pozostaje aktualna.Pozdrawiam