hehehe właśnie 10 minut temu też to czytałem :mrgreen:Pelek pisze:Jaki dziś ladny artykuł jest w cityToruń
[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
- grzemon1979
- Forum Audi 80
Audi 80 B3
Witam wszystkich. Jestem tutaj pierwszy raz i pierwszy raz piszę tutaj post, więc jeśli coś nie tak to dajcie znać. Chodzi o to, że mam mały problem. Wiecie może gdzie mogę kupić komplet wkładek do zamków albo chociaż dwie wkładki na jeden kluczyk, bo moja wkładka w drzwiach od kierowcy się zepsuła. Była już raz naprawiana ale ktoś mi mówił, że nie mam sensu jej naprawiać kolejny raz tylko włożyć inną.
grzemon1979, poszukaj na allegro lub gdzies na szrocie :mrgreen: mozna tez kupic funfel nowkie ze sklepu
[ Dodano: 2009-11-17, 00:18 ]
UWAGA!!! UWAGA!!! Uwaga!!!
Uroczyscie oglaszam ze powstal juz gotowy projekt naszej naklejki naklejka wstepnie na tylnia szybe chodz mozna zrobic pewnie i mniejsze :mrgreen:
Wszystkich zainteresowanych naszymi naklejkami prosze o kontakt do mnie wszystko wyjasnie na pw, gg lub osobiscie
zdjecia naklejki nie bede umieszczal na forum z wiadomych przez nie ktorych przyczyn 8-)
Mysle ze bedzie duze zainteresowanie naklejkami
Czekam z niecierpliwoscia na pierwszych chetnych
Koniec ogloszenie
[ Dodano: 2009-11-17, 00:18 ]
UWAGA!!! UWAGA!!! Uwaga!!!
Uroczyscie oglaszam ze powstal juz gotowy projekt naszej naklejki naklejka wstepnie na tylnia szybe chodz mozna zrobic pewnie i mniejsze :mrgreen:
Wszystkich zainteresowanych naszymi naklejkami prosze o kontakt do mnie wszystko wyjasnie na pw, gg lub osobiscie
zdjecia naklejki nie bede umieszczal na forum z wiadomych przez nie ktorych przyczyn 8-)
Mysle ze bedzie duze zainteresowanie naklejkami
Czekam z niecierpliwoscia na pierwszych chetnych
Koniec ogloszenie
maciek122, a myslales moze o żółtych zarowkach H4?
mi juz jakis czas chodzi po glowie mysl by mijania i p.mglowe zrobic na zolto
znalazlem przed chwila na alledrogo
http://allegro.pl/item829802212_zolta_h ... zolte.html
mi juz jakis czas chodzi po glowie mysl by mijania i p.mglowe zrobic na zolto
znalazlem przed chwila na alledrogo
http://allegro.pl/item829802212_zolta_h ... zolte.html